Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Väldet One-Shoulder Golvlång Chiffong Brudtärneklänning med Rufsar Blomma (or) #007016719

Pris: SEK 1,175
50% RABATT /

Originalpriset: SEK 2,349  Sparer  SEK 1,175

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,175
4.8 (baserat på 53 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från lydiatownsend 2016-06-05 15:06:21

Loved this dress! I'm ordering it for my bridesmaids and did a test run for a banquet I attended. I got so many compliments on it! I am so excited about my girls wearing it for the wedding!

pic1.jpeg

Från mixavolk1972 2016-05-13 09:51:02

as in the picture so beautiful

pic1.jpeg

Från renaud s 2016-04-28 00:56:43

j'ai commandé 3 robes sur le site jjshouse les 2 premières (voir photo) moi et une amie avons pris la même étant témoins de notre meilleure copine. nous l'avons prise sur mesure mais elles sont arriver trop grand peu importe car après une petite retouche tout était parfait la qualité correspond au prix elles est vraiment top ! la troisième celle de ma maman est parfait elle a un laçage pour la taille c est plus sur ! les robes sont vraiment identique a la photo je sais que certaine ont un peu peur car d autre site ne sont pas tres fiable mais la vous pouvez foncé ! de plus je tiens a remercier jjshouse qui nous a rembourser nos frais de couturière . je recommande a fond !

Från Kimberly 2016-03-06 22:15:30

Omg....this dress runs true to size and is absolutely beautiful.

Från Fiona 2013-12-26 10:20:57 FEATURED ÖVERSIKT

This was my first time ordering from jjshouse and I absolutely loved my dress!!!
I went with the colour Lilac and got the size of the dress customised.
The dress was sized exactly as the measurements I provided.
However, probably because I had never bought a custom made dress before , the measurement I gave ended up being a bit loose and I had to adjust it further.
Regardless, I am very satisfied with the final product and the dress made me look amazing on that day.
It was an annual ball that I attended wearing this dress and I am definitely getting another dress for next year's ball from jjshouse :)

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Katelyn.head95 2016-12-11 01:08:13

Exactly as I had expected, the quality of the material far exceeded my expectations!

Från anniemeyers 2016-10-19 02:14:30

This dress was exactly what we were expecting. Beautiful !

Från anniemeyers 2016-10-19 02:12:47

Bought this dress and just love it , absolutely perfect :)

Från Gamze Mermer 2015-09-26 04:39:51

Jag beställde denna klänning i storlek 38 och färg "regency". Färgen är identisk med den som visas på bilden. Ingen nyans skillnad alls. Jag var lite skeptisk till en början men beställde ändå. Jag fick en PERFEKT klänning, kunde inte vara mer nöjd!! Jag fick massa komplimanger för min klänning och kan rekommendera denna sida stort! Iaf denna klänning! Supernöjd! Jag har precis beställt en ny klänning och hoppas att den också håller måttet.

Från cjferris50 2015-09-08 05:23:11

I love this dress and it fits perfectly.

 Visar 1 - 10 av 53 artiklar 123456Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165