Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner
Slut

Väldet Axelbandslös Sweep släp Satäng Brudtärneklänning med Skärpband Pärlbrodering Rosett/-er #007001482

Pris: SEK 999

Originalpriset: SEK 1,648  Sparer  SEK 649

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 999

recensioner: Skriv en Recension

Från Abby 2013-06-17 00:42:28 FEATURED ÖVERSIKT

I brought this dress for my bridesmaids in the watermelon colour pictured .... they all looked stunning as you can see my bridesmaids are all different in height shape colour but I was absolutely amazed at the quality price and speed of delivery.

Från Suzanne 2013-06-14 23:55:47 FEATURED ÖVERSIKT

It looks great on me since the fabulous design! The two colors is a good match. This dress is so elegant, and I'm going to have a great show on my party!

Från Amanda 2012-04-06 07:57:20 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is beautiful. I got it for my bridesmaids in my wedding. And it looks simply AMAZING!! I cant wait to see how it looks on them. The shipping was super fast got it very quickly. Thank you JJ'S

Från Marjory 2011-07-14 10:26:45

Forgot to give a rating lol Definitely 5 stars!

Svar från JJsHouse 2011-07-15 04:18:56

Hi Marjory,

Thank you very much for your appreciations for our items and service.

Please just let us know if there is anything else we can do for you.

Från Tina Lynch 2011-06-07 19:03:28

Can I change the colour of the sash to chocolate? Really like this dress!

Svar från JJsHouse 2011-06-07 19:04:41

Från Betty 2011-06-03 09:02:32

Awesome! The price is reasonable,and the customer service is great.

Svar från JJsHouse 2011-06-04 01:04:51

 Visar 0 - 0 av 0 artiklar 
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165