Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Väldet Axelbandslös Golvlång Chiffong Festklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar #020003264

Pris: SEK 1,216

Originalpriset: SEK 1,669  Sparer  SEK 454

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,216
4.9 (baserat på 51 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från renoir74 2015-07-05 09:10:39

The delivery was really quick even though I live in Europe.
The dress looks the same with the image.
I am planning to buy another dress here.

Från Jennifer Hill 2013-07-19 15:29:29 FEATURED ÖVERSIKT

I purchased a dress for my wedding, the delivery was prompt and the dress was exactly as I ordered. This is a very efficient and reliable site! Very happy indeed.

Från Lilian 2013-01-16 23:03:52 FEATURED ÖVERSIKT

Das Kleid wurde pünklich geliefert und ist sehr gut verarbeitet. Farbe wie auf der Farbpalette abgebildet (Wassermelone). Habe maßschneidern lassen und passt 100%. Wunderbar finde ich eure Arbeit!!!!

Från Manja Madsen 2012-05-08 12:42:32

Is it possible to make the dress with golden pearls instead of silver?

Från Wendy 2012-03-21 04:02:48

Can you please send me pictures of this dress in different colours - Attractive Empire Strapless Floor-length Chiffon...(020003264). Thanks

Från Alina 2012-02-26 02:22:56

Can you send picture in pink,pearl pink,champagne,ivory?Do you ship to Romania?

Från Julie 2012-02-24 06:16:54

I was just wondering if you have any pictures of this dress in other colors? What is the color in the photo? I'm curious about orange, watermelon and pink colors. Thank you so much! This dress is beautiful

Från bella 2012-02-20 00:18:34

Ma robe a fait des jaloux.
Je n'ai jamais été autant complimentée sur ma robe.
La qualité est irreprochable.

Merci JJsHouse.Je recommande!!

Från lorena prieto 2012-02-12 20:52:39

sabes me encanta este vestido como el de la foto

y quisiera saber que color es el de la foto, para poder ordenarlo gracias

lorena prieto

Svar från JJsHouse 2012-02-23 23:43:39

Gracias por prestar atención a nustro sitio web.

No recomendamos el color de la foto a ningún cliente, es que la foto a lo mejor no está en mejor resolución debido a la luz o algo más.El color real sería cambiado un poco. Pero le recomiendo el color más parecido con el de la foto, es rosado sandia.

Cualquier problema sin duda en contactar conmigo.

Från Sibel Göl 2012-02-07 10:08:27

Hallo,

können Sie mir bitte Bilder von dem Kleid in weiß schicken?

Svar från JJsHouse 2012-02-07 23:12:22

Liebe Sibel,
 
vielen Dank für Ihren Besuch bei JJsHouse.com.
 
Ich habe in der an Sie gesendeten Email ein Bild der Rückseite von diesem Kleid in Farbe Weiss beigefügt. Hoffendlich kann das Bild Ihnen beim Auswählen weiter helfen.
 
Wenn Sie weitere Fragen haben, bitte zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren und wir wünschen Ihnen einen schönen Tag.

 Visar 1 - 10 av 51 artiklar 123456Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 577 SEK 289 Sparer SEK 289
  • SEK 1,133 SEK 665 Sparer SEK 469
  • SEK 2,575 SEK 1,442 Sparer SEK 1,134
  • SEK 618 SEK 309 Sparer SEK 310
  • SEK 145 SEK 79 Sparer SEK 67
  • SEK 824 SEK 381 Sparer SEK 443
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 330 SEK 121 Sparer SEK 209
  • SEK 1,030 SEK 515 Sparer SEK 515