Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru V-ringning Golvlång Taft Brudtärneklänning med Rufsar Rosett/-er #007004161

Pris: SEK 1,216

Originalpriset: SEK 1,731  Sparer  SEK 516

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,216
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från emh 2016-02-18 05:11:09

nach nur 9 Tagen ist die alieferung angekommen. Das Kleid war ein wenig zerknittert, sieht aber erstaunlicherweise exakt so aus wie auf dem Bild. Die Qualität der Verarbeitung (Nahtführung, Verarbeitung etc.) ist laut meiner Änderungsschneiderin auch erstaunlich gut! Ich bin überrascht - sehr positiv- und freue mich dieses Kleid bei meiner Hochzeit zu tragen!

pic1.jpeg

Från Sherika 2012-02-09 21:20:09

Do you have a picture of this dress in regency? Can I have a front and back picture.

Svar från JJsHouse 2012-02-09 23:00:16

Hi Sherika,

Thank you for contacting us.

We are sorry but we don't have the pictures you asked for . While, I would like to attach some in Burgundy and a picture of our color sample in Regency for your reference. Hope they would be helpful to you.

 

If you have any other questions, please feel free to contact us.

Från Janina 2012-01-26 14:13:55

Hello again, please can you send us this photo of the dress in different color, anything you have? Thanks

Från Nicole Fiene 2012-01-03 00:44:28

Die Lieferung hat super geklappt, nur die Farbe ist Kirschrot und nicht Burgunderrot.
Quick delivery, but the colour of the dress is cherry-red an not burgundy like I ordered it.

Svar från JJsHouse 2012-02-07 00:16:00

Sehr geehrte Frau Fiene,

Vielen Dank für Ihr schönes Kompliment. Wir werden uns freuen wenn wir Ihnen weiter behilflich sein dürfen. Wegen der Farbe bitten wir um Ihre Verständnisse, da jede Brautmodegeschäft Ihre Eigene Farbepalette verwenden.

Wir wünschen Ihnen und Ihrer Familie Ein Gesundes Neues Jahr.

 

Från carmen 2011-11-20 15:41:22

me gustaria saber si se podria cortar por encima de las rodillas y si quedaria con el mismo estilo y si con lo sobrante podrian hacerme un chal o algo asi ,gracias

Svar från JJsHouse 2011-11-21 22:35:11

Buenos días.
 
Muchas gracias por comunicarse con nosotros y su comentario.
 
Las especificaciones que nos indica pueden realizarse, sin embargo debo indicarle que el vestido no conservaría el mismo estilo, además de que no nos es posible hacer otra pieza con la tela sobrante. Otra detalle importante es que los vestidos a los que se le cambie el diseño original no clasifican para casos de devolución.
 
Saludos cordiales.

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165