Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru V-ringning Golvlång Taft Brudtärneklänning med Rufsar Blomma (or) #007000884

Pris: SEK 1,102

Originalpriset: SEK 1,988  Sparer  SEK 886

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,102
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Carolina Gomez 2012-04-18 12:52:13

Este pedido ha sido cancelado,

Gracias.

Från Juliana 2012-02-28 19:45:44 FEATURED ÖVERSIKT

I received my dress today in dark green. I love it! Excellent quality and a perfect fit! I would recommend this site to anyone.

Från Donneshia McCants 2011-08-20 09:25:08

Is this dress still available in lavender, a size 10??

Svar från JJsHouse 2011-08-21 23:57:14

Hi Donneshia,

Surely we could make the dress in lavender, size 10 for you.

Från anne c 2011-08-19 12:29:45

hie

what is this color called

Svar från JJsHouse 2011-08-22 01:08:18

Dear Anne,

Thanks for contacting us. The color shown in the picture is very similar to taffeta lilac. We have sent you a photo showing our taffeta lilac.

Please check the photo in the attachment.
 

 

Please feel free to contact us if there is anything else we can do for you.

Från Moira 2011-06-11 08:49:23

Can you tell me what colour this is please?

Svar från JJsHouse 2011-06-13 00:01:40

HI Moira , thanks for your question. We are so sorry but the color of the dress in the picture is not available now. We would appreciate it if you can choose other colors or similar colors in the color drop down list, which are all available now.

You can also refer to our color chart http://www.jjshouse.com/about/help.php?act=pop&type=color&cat_id=7 to get more information. Please note that colors differ in fabrics.

 

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165