Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Rund-urringning Golvlång Chiffong Klänning för Brudens Mor med Pärlbrodering #008006445

Pris: SEK 1,514

Originalpriset: SEK 3,894  Sparer  SEK 2,380

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,514
5 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Laetitia 2016-07-06 23:53:52

Nous avons fait la robe sur mesure pour ma maman. La robe est très ajustée et flatteuse, ma maman est très contente.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Cheryl 2013-07-15 01:57:04 FEATURED ÖVERSIKT

Dress looks beautiful, love the colour. It fits beautifully and I received it in only 2 weeks. I would definitely order from JJ's again.

pic1.jpg

Från janetlynnbabchishin 2016-12-05 11:13:41

Fit perfectly and looked exactly as seen in the picture.

Från Evelyn 2013-06-15 00:07:59 FEATURED ÖVERSIKT

I was amazed at the dress when I received it .It arrived so quickly,I was also very satisfied with the quality of the material and the workmanship. It is definitely worth the price which was also great value.

Från Lola 2013-06-14 04:37:49 FEATURED ÖVERSIKT

super schönes kleid, sieht sehr hochwertig aus. ich habe es in grösse 10 bestellt, ca. 40 aber es war zu gross, muss es enger machen lassen. Preisleistungsverhältnis perfekt!!! superschöne Verarbeitung :-) Danke JJ'House

Svar från JJsHouse 2013-06-16 23:18:32

Från Catherine 2013-06-03 00:45:36 FEATURED ÖVERSIKT

Color is beautiful we got the Black with Custom measurements. I went an inch to small on the Waist measurement but it still fits her and that was my fault. Overall very nice product. I will be ordering 2 more for bridesmaids dresses.

Från Christine 2013-06-02 01:45:22 FEATURED ÖVERSIKT

Initially had a delivery problem with my order because I gave a P O Box mailing address, but UPS won't deliver to a P O Box. I didn't get the notices from JJsHouse. because I was out of town. However, your company responded promptly to my inquiries and worked tirelessly to assure I eventually received my product. When I received the item, I was pleased with the quality, look and price of my "Mother of the Bride" dress. I recommend doing business with this company.

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165