Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru One-Shoulder Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Pärlbrodering Blomma (or) Svallande Krås #002004150

Pris: SEK 2,740

Originalpriset: SEK 5,665  Sparer  SEK 2,926

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,740
4.8 (baserat på 48 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Julie 2015-11-09 05:06:26

Great dress. I love it. Photo credit: www.afralu.com

Från eleonore.langlais 2015-08-06 13:10:59

Très belle robe, obligée de faire quelques retouches malgré la commande sur mesures.

pic1.jpeg

Från Lisa Marie 2015-01-31 11:18:58 FEATURED ÖVERSIKT

thankyou jj house!!! I love my dress. I just remove the strap because i love it better without it but regardless my wedding dress is perfect!!! Every question that I have was quickly being responded. Thank you so much!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Crystal Marie 2014-10-13 13:21:31

Beautiful dress. I really felt like a queen in my wedding date. I ordered it custom made and it came exactly as I ordered it. Thabk you so much JJ House.

pic1.jpeg

Från Alinemigotto 2015-03-11 05:12:05

O vestido é simplesmente perfeito e de ótima qualidade!
Chegou super rápido!

Recomendo

Från Angie 2015-02-17 09:17:35

Das Kleid ist genau so schön wie auf dem Bild. Ich bin vollauf begeistert! Es wurde massgeschneidert und passt wie angegossen! Top Qualität, kein Unterschied zu einem Kleid aus einem Brautsalon, Preis unschlagbar!

Från Lisa Marie 2015-01-31 11:21:04

thankyou jj house!!! I love my dress. I just remove the strap because i love it better without it but regardless my wedding dress is perfect!!! Every question that I had was quickly being responded. Thank you so much!

Svar från JJsHouse 2015-02-01 00:20:51

Hi Lisa Marie, we are excited to hear you were impressed with us! It is our responsibility to ensure our service matches our excellent product.

Från ngalam01 2014-12-29 05:58:35

Perfect gouwn. Its the best.
Perfect communication
Everything went well
Thank you JJ's house

Från Neferdelpozo 2014-12-12 08:12:09

Me muero de ganas de tener el vestido!!!!!!! espero que me quede igual de estupendo que en la foto :-).......ya subire fotos de mi boda !!!!!gracias por vuestra atencion

Från eyanice.hernandez214 2014-07-20 00:42:47

Vestido precioso, detalles perfectos, envio seguro y confiable, esta compra me hizo sentir muy muy feliz

Muchas gracias!!

 Visar 1 - 10 av 48 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765