Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Off-shoulder Ringning Court släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002012573

Pris: SEK 1,932
40% RABATT /

Originalpriset: SEK 3,173  Sparer  SEK 1,242

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,932
4.7 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Lisa 2015-10-18 18:33:55

Sydd etter mål - satt som et skudd :)

Från suzannejoysneddon1960 2016-06-09 11:50:10

Hi I have received this beautiful dress today I am a very small size 6 and although the dress is very long (I ordered the standard size 6) it fits like a glove. Stunning detail and absolutely amazing for the price. Thank you JJs House.

Från jdeborah30 2016-04-17 13:45:09

I rate the dress a100% wonderful it fit very good I LOVE the Beading

Från Ashley-24 2015-06-11 03:47:06

Many thanks to JJshouse!

I really like this dress, and the details of it are perfect. It's exactly as pictured. Besides, the price of this dress is very reasonable. I will definitely introduce it to anyone who is looking for affordable, good looking, high quality product!

Från cheb72 2015-05-11 19:37:37

This dress is breathtaking and a PERFCT fit for my daughter!It's very well made. Was shipped quickly and packed beautifully.Thank you so much!!!!!

Från ruchie 2014-10-07 09:42:26

lovely dress!! love the sleeves and neckline most!

Från mani 2014-08-26 08:03:59

Das Kleid wurde schön genäht und genau nach meinen Angaben zugeschnitten. Einzig die Aermel sowie der Achselausschnitt waren zu eng.
Natürlich musste ich es von einer Schneiderin nochmals anpassen lassen, damit es wirklich gut gesessen hat. Es war zum Glück genügend Stoff eingenäht, sodass die Arme noch ausgelassen werden konnten.
Mit Aenderungen habe ich aber im voraus bereits gerechnet. Gerade bei einem so taillierten und doch eher engen Kleid ist es schwierig genau zu schneidern, ohne dass mehrmals probiert werden kann.
Die Lieferung hat auch bestens geklappt.
Das Preis-/Leistungsverhältnis hat für mich gepasst und ich werde sicherlich wieder einmal bei JJ's bestellen.

Svar från JJsHouse 2014-09-02 04:10:55


 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765