Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Watteau släp Satäng Bröllopsklänning med Skärpband Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002011613

Pris: SEK 1,679

Originalpriset: SEK 2,833  Sparer  SEK 1,154

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,679
4.8 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Christy Chavis 2016-01-26 22:38:50

Loved my wedding dress and also the bridesmaid dresses!!

Från Christy Marie Chavis 2015-08-08 19:19:20

The dresses was very beautiful the purple was a gorgeous color choice! Thanks !! My wedding was a hit!!

pic1.jpeg

Från silviabarberia26 2016-12-27 01:52:55

Me quedo perfecto. Estoy muy agradecida porque el vestido llego muy bien, a tiempo y principalmente es hermoso.
Excelente calidad de la tela y la confeccion.

Från Donna.clarke4 2016-06-07 16:38:57

Absolutely adorable and arrived promptly. Custom fired and gorgeous!!!

Från christyoxendine77 2015-04-30 13:25:48

I was very surprised when my dress arrived today!! I was not looking for it to be here so soon. I love the dress, needs a little adjustment but that because I was off on the sizing. The dress is beautiful I will be ordering my bridesmaids dresses from JJ's house. Thanks!!!!

Från denisedecarvalho 2015-01-07 15:56:55

O vestido é exatamente como na foto: maravilhoso!!
O acabamento é perfeito, ele possui 2 forros, sendo um de malha, que não deixa o forro de tule irritar a pele.
Fiz o pedido no dia 17/11/2014 e recebi o vestido no dia 06/01/2015.

Svar från JJsHouse 2015-01-08 00:25:23

Thank you for your glowing feedback regarding the dress from JJ’s House. We certainly try to accommodate every customer’s specific requirements to ensure a most satisfactory experience for you. We are committed to creating styles that are not only timeless but that also represent the best in value.

Från Hermosa 2013-06-16 00:14:05 FEATURED ÖVERSIKT

I like the special design for the sash and i ordered it in royal blue and ivory dress, and whole dress is so awesome. i have been waiting for the dress so long, you guys did not disappoint me , and the dress price is so reasonable:)

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765