Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Court släp Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter #002012721

Pris: SEK 2,029

Originalpriset: SEK 6,355  Sparer  SEK 4,326

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,029
4.8 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Olga S. 2015-11-09 05:03:24

I was so beautiful at this special day. Thanks you! I love my dress!

Från eileenspeakman 2016-07-30 11:14:06

I was worried that it would,t be as nice as the picture ,no need to be its Absolutely beautiful,just as shown in the advert ,,don,t know how they make it for the price. ,it was made to measure & fits perfect. Will definitely recommend them ,,,,so pleased

Från anwanesh 2015-11-04 05:32:46

Beautifully made and quality material

Från jime14_05 2015-06-30 11:45:50

Hoy recibí mi vestido y aún no puedo terminar de procesar la felicidad que tengo!!!!! Estoy super feliz con el vestido que me enviaron, todo llegó perfecto, de verdad que recomiendo al 100% hacer compras de este tipo! Este es un lugar de ventas super confiable, todo lo manejaron perfectamente, informaron de cada detalle, además de que trabajan con una empresa de envíos SUPER CONFIABLE que va informando paso a paso que el vestido da.
De verdad que les agradezco demasiado todo el apoyo que me brindaron en esta importante etapa de mi vida!!!!!

Från gissellapre 2015-03-18 20:47:23

Ahora vino mi vestido, estoy tan feliz y el vestido es exactamente igual como se ve en la foto y justo a mi medida. Me fascina mi vestido es hermoso y estoy extremadamente feliz de tenerlo. Primera vez que pido por inter a JJ House y me sentia un poco nerviosa por que tenia un poco de temor no fuera igual como en la foto o no me quedara perfecto a mi cuerpo, pero me quedo perfecto. Gracias JJ House por hacer perfecto mi vestido como sale em la foto. Me encanta.

Från jodisosich 2014-06-21 01:13:46

Amazing dress fitted abosolutly perfect thank you so much a very stress free experience I highly recommend

Från iraldek 2013-09-17 07:45:52 FEATURED ÖVERSIKT

bought this beautiful dress in champagne, even more beautiful in person, made it to my measure and simply the perfect fir I love it

Från Natycharo 2013-04-14 19:10:23 FEATURED ÖVERSIKT

DEAR JJ'HOUSE, I'M SO HAPPY!!! I'VE GOT MY DRESS TODAY AND ITS A DREAM!!! I WAS WORRIED BEFORE BECAUSE I NEVER SHOPPED CLOTHES ONLINE AND TO THINK TO BUY MI WEDDING DRESS WAS EVEN MORE WORRISOME... BUT IT'S ACTUALLY LIKE THE PICTURE, JUST LOVE IT!!! THANKS TOO MUCH.... TOTALLY RECOMMEND U

Från Nadja 2012-12-26 23:59:29 FEATURED ÖVERSIKT

super schönes Brautkleid, genau für mich. Ich habe so lange auf mein Traumkleid ausgesucht, endlich habe ich es bei euch gefunden und es hat mich nicht enttäuscht. Toll, toll, toll!!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-27 00:01:20

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765