Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Satäng Cone Heel Peep Toe Plattformen Sandaler med Rosettknut #047005829

Pris: SEK 443

Originalpriset: SEK 2,050  Sparer  SEK 1,607

SEK 443
4.8 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från matilda.moyo123 2015-06-03 12:02:55

Nice for special occasions

Från Sabrina Valente 2013-08-07 10:06:04 FEATURED ÖVERSIKT

My shoes arrived today with the dress... they are wonderfull.. they fit perfectly and are incredibly well made.... I loved them.... congratulations on your great job!!!

Från Anna 2013-07-01 08:06:15

hätte nicht gedacht, dass die Schuhe sooo schön sind und solch eine gute Qualität haben! Es gab dazu sogar rutschfeste Padeinlagen! Bequem sind sie auch sehr und passen perfekt zu meinem Hochzeitskleid!
Kann ich nur weiterempfehlen!

Svar från JJsHouse 2013-07-01 23:59:15

Från s elamami 2013-05-03 04:44:38 FEATURED ÖVERSIKT

The shoes are fantastic and worth every penny! I recommend anyone looking for beautifual bridal shoes at a great price to order them.

Från Deirdre 2012-11-14 21:35:32 FEATURED ÖVERSIKT

Love them. They are so pretty. They are the perfect height, the feel great on, THEY ARE LIKE PRINCESS SHOES!!!!!! I got them within a week. cant wait for the wedding night :) Thank you jjshouse!

Från Ida 2012-11-11 23:28:46 FEATURED ÖVERSIKT

i love these shoes cant wait to were them on my wedding day 15 Dec 2012,i am very please with them thank you.

Från Kristina 2012-11-09 23:35:09

These shoes are beautiful the pic does not do them justice.Beautiful shoe--absolutely gorgeous! Purchased them for my wedding. Truly, a gorgeous shoe!

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 361 SEK 258 Sparer SEK 104
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 598 SEK 299 Sparer SEK 299
  • SEK 670 SEK 361 Sparer SEK 310
  • SEK 83 SEK 42 Sparer SEK 42
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 721 SEK 412 Sparer SEK 310
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 206 SEK 103 Sparer SEK 103
  • SEK 268 SEK 201 Sparer SEK 68
  • SEK 11 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 412 SEK 199 Sparer SEK 214
  • SEK 103 SEK 83 Sparer SEK 21
  • SEK 73 SEK 51 Sparer SEK 22
  • SEK 165 SEK 93 Sparer SEK 73