Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

3/4-lång ärm Chiffong Särskilda tillfällen Bolerojackor #013012329

Pris: SEK 340

Originalpriset: SEK 577  Sparer  SEK 237

  • Färgtabell
SEK 340
4.5 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från silke.rodemerk 2016-03-25 14:22:42

Schöner Stoff, allerdings ist er sehr dünn, sodass die Form nicht sehr stabil ist. Passt allerdings perfekt zum Kleid und fühlt sich schön an.

Från marta.mac.73 2015-08-13 04:24:41

Svarer til forventningene jeg hadde

Från nadine_roethlin 2015-05-11 01:42:31

Schnitt passt, in perlenrosa bestellt, passt in der Farbe perfekt zum Kleid.

Från Françoise C 2014-03-11 02:25:14 FEATURED ÖVERSIKT

Bonjour,
Magnifique, après l'avoir commandée en taille 12 qui était trop serrant, j'ai fait une nouvelle commande en taille 14 après discussion avec le service clientèle, et nous avons trouvé un bon compromis; maintenant elle est superbe, donc je pense qu'il vaut mieux prendre la taille au-dessus si vos mesures sont presque les bonnes mais pas tout à fait, comme c'était mon cas.
Ce boléro est va à merveille sur ma robe.
J'avais commandé le tout en bleu océan.
Délai de livraison extraordinaire
Merci pour le service et votre gentillesse.
Je vous enverrai une photo de l'ensemble au mariage de mon fils (mi-avril).

Från Sabrina 2014-01-16 03:55:53

L'ho ordinato dello stesso colore e tessuto del mio abito e supera decisamente le mie aspettative.
Bellissimo!

I ordered it in the same color and fabric of my dress. It's definetely above my expectations.
Beautiful!

Svar från JJsHouse 2014-01-17 02:03:34

Hi Sabrina, I am glad to hear you are satisfied with the dress! Your satisfaction is of utmost importance to us and this is absolutely our work power.

Från Sonja Goeppert 2013-12-08 07:33:06 FEATURED ÖVERSIKT

Schöne Qualität, allerdings steht der Kragen nicht so fest, wie es auf dem Bild den Anschein hat. Der Chiffon Stoff ist sehr leicht und dünn. Der Bolero sieht spitze zu meinem Kleid aus wurde gut verarbeitet.

Danke für die schnelle Lieferung!

Från Diana 2013-11-30 00:58:59 FEATURED ÖVERSIKT

I am very pleased with the wrap. I ordered custom size, which fits me very well. Expediting shipping is fast, it reached me in time. Love the wrap! Thanks.

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 361 SEK 258 Sparer SEK 104
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 598 SEK 299 Sparer SEK 299
  • SEK 670 SEK 361 Sparer SEK 310
  • SEK 83 SEK 42 Sparer SEK 42
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 721 SEK 412 Sparer SEK 310
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 206 SEK 103 Sparer SEK 103
  • SEK 268 SEK 201 Sparer SEK 68
  • SEK 11 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 412 SEK 199 Sparer SEK 214
  • SEK 103 SEK 83 Sparer SEK 21
  • SEK 73 SEK 51 Sparer SEK 22
  • SEK 165 SEK 93 Sparer SEK 73