Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Satäng Stilettklack Stängt Toe Plattform Pumps #047008119

Pris: SEK 649

Originalpriset: SEK 1,597  Sparer  SEK 948

SEK 649
4.9 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Sarah08as 2015-06-08 18:37:50

Absolutely love these heel, and very comfy.love them!Thanks JJs.

Från lenilucia.abreu 2015-05-27 08:50:00

This shoes are so comfortable. I am very happy I bought them for my wedding.

Från Ilse Bax 2014-03-04 12:03:05

Hele mooie schoenen, prachtig afgewerkt, netjes verpakt.
Volledig zoals gehoopt en snelle levering.

Från Ilse Bax 2014-03-04 12:00:54

Heel mooie schoenen, normale pasmaat, mooi afgewerkt en kleur zoals gehoopt (ivoorkleur)
Snelle levertijd.
Heel tevreden.

Från Lisa 2013-01-04 01:22:33 FEATURED ÖVERSIKT

The height of this shoe is perfect. All in all extremely pleased with this produce and will be keeping it. i receive it in my very big day, and my friends are all feel amazed about the quality , i love you jjshouse

Från Esmeralda 2012-11-12 20:28:25 FEATURED ÖVERSIKT

Hele mooie schoentjes! Ze zijn nog mooier dan op het plaatje, daarnaast zitten ze ook nog erg lekker. Zacht en goed buigzaam. Een echte aanrader dus!

Från Esmeralda 2012-11-12 20:28:18 FEATURED ÖVERSIKT

Hele mooie schoentjes! Ze zijn nog mooier dan op het plaatje, daarnaast zitten ze ook nog erg lekker. Zacht en goed buigzaam. Een echte aanrader dus!

Från Sunny 2012-11-11 20:57:51

I was a little nervous ordering shoes online, as I was concerned about the fit, and the color match. Both were perfect! My wedding day was beautiful!

Från Louise 2012-11-10 22:09:56 FEATURED ÖVERSIKT

I looked a long time for moderately priced, comfortable pumps to accommodate my wide feet. These worked great.

Från Marija 2012-11-09 20:50:23

I was a bit worried as i thought this was a fake site, and it wasn't UK based, how ever i am VERY pleased with my purchase and will definitely use this site again.
The shoes were in excellent condition and fit fantastically. THANKS!!!

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 361 SEK 258 Sparer SEK 104
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 598 SEK 299 Sparer SEK 299
  • SEK 670 SEK 361 Sparer SEK 310
  • SEK 83 SEK 42 Sparer SEK 42
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 721 SEK 412 Sparer SEK 310
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 206 SEK 103 Sparer SEK 103
  • SEK 268 SEK 201 Sparer SEK 68
  • SEK 11 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 412 SEK 199 Sparer SEK 214
  • SEK 103 SEK 83 Sparer SEK 21
  • SEK 73 SEK 51 Sparer SEK 22
  • SEK 165 SEK 93 Sparer SEK 73