Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Satäng Stilettklack Peep Toe Plattform Sandaler med Strass #047011800

Pris: SEK 495

Originalpriset: SEK 6,026  Sparer  SEK 5,531

SEK 495
4.8 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från mihaela 2015-09-15 07:37:43

I love this sandals, they look exactly as in the photo.
many thanks to JjsHouse team.

Från Paula 2015-07-29 18:32:31

Shoes are beautiful and very sexy. And these shoes were delivered fast.

Från scearnel 2015-07-27 05:36:40

The shoes came quickly and I was very pleased with the quality and the way they fit. I will be ordering from this company again soon.
Thanks

Från graydecontee41 2014-12-23 10:04:35

Very beautiful! My order came on time and exactly the way I saw it on the wabsit, thanks!will order more from you guys,Alice

Från Andrea-Vogt-travnicek 2014-12-22 02:43:26

Ein sehr schöner Schuh.....

Från katerinajanschitz 2014-12-15 22:13:34

Super schöne Schuhe. Kann man gut auch für andere Anlässe tragen. Danke

Från Ilse Bax 2014-03-10 02:54:39

Ik heb deze schoenen ook besteld, super mooi! Heel mooi afgewerkt.
Ik ga ze wel even moeten inlopen want mijn linker voet zit vaster in de de schoen dan de rechter...
Snelle levering , prima service!

Från Yetta 2013-07-16 02:49:30 FEATURED ÖVERSIKT

Actually, the sizing thing bothers me a lot and I have to remeasure my foot carefully. And it turns out that I should have done this work for a perfectly fitting shoes. Now I will buy more form you since I know how this works.

Från mathilde 2013-01-04 01:00:44 FEATURED ÖVERSIKT

Very satisfied with these beautiful shoes! i know you won't let me down and finally you give me the good feeling again. it is not the first time to buy items from you , you are always leave me the impressive service and products

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 361 SEK 258 Sparer SEK 104
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 598 SEK 299 Sparer SEK 299
  • SEK 670 SEK 361 Sparer SEK 310
  • SEK 83 SEK 42 Sparer SEK 42
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 721 SEK 412 Sparer SEK 310
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 206 SEK 103 Sparer SEK 103
  • SEK 268 SEK 201 Sparer SEK 68
  • SEK 11 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 412 SEK 199 Sparer SEK 214
  • SEK 103 SEK 83 Sparer SEK 21
  • SEK 73 SEK 51 Sparer SEK 22
  • SEK 165 SEK 93 Sparer SEK 73