Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kort ärm Organzapåse bröllop Bolerojackor #013004598

Pris: SEK 248

Originalpriset: SEK 474  Sparer  SEK 227

  • Färgtabell
SEK 248
4.6 (baserat på 14 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från marypinard 2015-12-08 04:14:14

Added this with a JJ dress, it happen to be same material as dress my daughter loved it.

pic1.jpeg

Från MARIA 2012-05-24 06:54:55

Buenos dias
Necesitaria saber si puedo elegir este modelo de vestido con el bolero para mi hija. Vivo en Argentina, pero viajo a miami, se podria retirar alli?. En caso de que no le quedara bien, uds lo arreglan?. Este vestido se puede hacer para 15 años, ya que lo encontré cuando buscaba boleros.Gracias

Från laetbor 2016-10-17 01:34:58

Très bien

Från tembo.dumi 2015-10-06 16:59:11

Perfect fit. i love the cut

Från sthngrl 2014-09-22 11:09:53

I bought this wrap to go with a dress I purchased. The jacket matches perfectly. It hugs just as shown. Which is one of the reasons why I chose it. It is impeccably made. The wrap is very lightweight. There is coverage. It is not too sheer.

Från fefe 2014-07-07 03:37:18

Reçu ce midi il est superbe. J'ai bien suivi l'aide pour prendre les mesures et il me va comme un gant :)

Merci!!

Seul bémol: le coût de la livraison quand on choisit en rapide :(

Une question: comment le laver??

Cordialement

Från liza.laforga 2013-11-11 20:39:24

Thank you for the suggestion, Realy appreciate it.

Från Abigail 2013-07-16 03:21:30 FEATURED ÖVERSIKT

Got it yesterday. It is lovely. The warp is exactly as shown in the picture and the size is the same as it shown in the size chart. I will buy again from your online shop.

Från Betty 2012-12-26 00:01:14 FEATURED ÖVERSIKT

Diese Bolerojacke ist sehr geeignet für das bestellte Kleid aus dem gleichen Stoff Organza. Der Stoff ist sehr leicht und die Farbe gefällt mir sehr :)

Svar från JJsHouse 2012-12-26 00:04:13

Från Dacia 2012-12-23 22:42:24 FEATURED ÖVERSIKT

Habe diese Bolero Jacke nachbestellt, die passt super zu dem bestellten Kleid, sehr leicht und der Preis finde ich total in Ordnung, vielen Dank!!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-23 22:43:47

 Visar 1 - 10 av 14 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 361 SEK 258 Sparer SEK 104
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 598 SEK 299 Sparer SEK 299
  • SEK 670 SEK 361 Sparer SEK 310
  • SEK 83 SEK 42 Sparer SEK 42
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 721 SEK 412 Sparer SEK 310
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 206 SEK 103 Sparer SEK 103
  • SEK 268 SEK 201 Sparer SEK 68
  • SEK 11 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 412 SEK 199 Sparer SEK 214
  • SEK 103 SEK 83 Sparer SEK 21
  • SEK 73 SEK 51 Sparer SEK 22
  • SEK 165 SEK 93 Sparer SEK 73