Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Jacka Rund-urringning Knälång Satäng Klänning för Brudens Mor #008005957

Pris: SEK 1,030

Originalpriset: SEK 2,421  Sparer  SEK 1,391

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,030
5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Linellmm2 2015-05-13 04:25:11 FEATURED ÖVERSIKT

The workmanship is beautiful, and the colour is true to the picture. I am thrilled with my purchase!

Svar från JJsHouse 2015-05-14 02:32:56

Thank you for sharing your experience with JJ’s House.

We are delighted to hear your positive review of our dress, and that you are very satisfied with both quality and price of the dress. JJ’s House turns your fantasy into reality by providing exceptional couture fashion and impeccable design at affordable prices.


Best regards.

Från mckoegel 2015-03-23 21:26:43

I wore this dress at my daughter's wedding on 3/14/15. The color was beautiful and the fit was perfect!!! I will continue to order from this company. Excellent service!!!

Från sblumenthal 2015-03-18 04:19:25

Es sieht super aus und passt perfekt

Från maite ugalde 2015-02-15 20:29:16

tambien me gusta mucho. Maite igual a la foto.

Från Robin 2014-10-16 20:18:14

I bought this stunning outfit in lavender. It was delivered in 11 days after my order. It is absolutely beautiful. It is very well made and fits perfectly. It will be so lovely to wear it on my daughter's special day!!!!

Från uli 2014-01-15 03:04:00 FEATURED ÖVERSIKT

Habe diese Kombination in der Farbe Flieder zu unserer Standesamtlichen Trauung getragen.
Alles war perfekt. Farbe, Schnitt, Verarbeitung, Abwicklung und Versand. Bitte beachtet dass zu dem Kaufpreis noch die Zollgebühren kommen !!! Das sollte aber für jeder der Ware aus dem Ausland bezieht wissen!!!
Ich war sehr zufrieden und habe gleich ein 2. Kleid für einen festlichen Ball bestellt.

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165