Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Jacka One-Shoulder Kort/Mini Organzapåse Cocktailklänning med Rufsar Skärpband #016013728

Pris: SEK 1,535

Originalpriset: SEK 2,359  Sparer  SEK 825

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,535
4.7 (baserat på 22 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Elena 2016-04-17 20:26:59

Best Dress!

Från VIRGINIE 2015-05-12 01:43:45

I just like to add that I was very satisfied with the dress amazing work great finish!
I felt great wearing it!
Thank you JJHOUSE !

pic1.jpeg

Från Nadya05sdr90 2015-05-10 05:39:19

It is absolutely adorable! Im in love with my dress!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Ioana_sorea 2014-05-22 08:29:14 FEATURED ÖVERSIKT

Thank you!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Ada 2017-01-10 03:28:49

i ordered this dress 2 years ago, but it's still elegant, posh and decente.

Från maryshlimon1 2016-01-20 17:49:11

Very pretty.

Från Haley 2014-09-28 22:16:53

I like the bottom part of the dress very much. I chose the picture color for the dress, and it turned out that I made the right decision. The dress in the picture color is very beautiful.

Från Nania 2014-09-06 01:32:28

Thanks so much for making me my special dress! When I'm wearing it I will post a picture. Thanks again for my dream dress. It's amazing and beautiful! By the way, your service is very efficient.

Från ln-richard 2014-09-02 05:05:29

j'ai commandé cette robe au mois d'avril et le résultat était parfait pas de mauvaises surprises, la robe à eu beaucoup de succés, trés belle et m'allait trés bien merci encore

Från cindystassin 2014-08-13 02:18:31

I have just received this wonderful dress
it fits perfectly
Very happy
see enclosed picture

 Visar 1 - 10 av 22 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 577 SEK 289 Sparer SEK 289
  • SEK 1,133 SEK 665 Sparer SEK 469
  • SEK 2,575 SEK 1,442 Sparer SEK 1,134
  • SEK 618 SEK 309 Sparer SEK 310
  • SEK 145 SEK 79 Sparer SEK 67
  • SEK 824 SEK 381 Sparer SEK 443
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 330 SEK 121 Sparer SEK 209
  • SEK 1,030 SEK 515 Sparer SEK 515