Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Jacka Hjärtformad Knälång Satäng Klänning för Brudens Mor med Rufsar Pärlbrodering Slits Fram #008006303

Pris: SEK 1,514

Originalpriset: SEK 3,822  Sparer  SEK 2,308

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,514
4.1 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från kimovila2009 2015-09-27 10:38:50

JE SUIS UNE FEMME TRES HEUREUSE DE MON CHOIX
Cette tenue était pour le mariage de mon fils ainé
rien que tes compliments que j'ai eu pour tout
grand merci
bien taillée la tenue

Från pcsc06479 2015-04-23 15:38:07

This dress is even more stunning than in the picture. The quality & workmanship is magnificent. The detail is just beautiful. Both the jacket & dress are well lined. I could not have been happier. I did order it in champagne & it is GORGEOUS. As for delivery - it took only 3 days for me to receive it in Connecticut (east coast of the US). I did have it "custom" made & there were problems with the measurements I submitted.....your staff questioned me by email & again by phone to make sure the final product was exactly what I wanted. Your customer service department also gets 5 stars!

Från kimovila2009 2014-12-24 07:30:24

Très belle tenue plus que l on ne vois sur l image
Merci a Jjhouse actuelement je cherche une robe de soirée

Bravooooooooooo

Från georgietrole 2014-06-26 05:56:53

Bonjour,
Je viens d'ouvrir mon colis et je suis affreusement déçue car le modèle ne correspond pas du tout à ce que j'ai commandé, surtout au niveau du perlage. Il est différent sur la robe et sur la veste, comme si c'était deux modèles complètement différents et non un ensemble.

Je ne souhaite pas garder cette commande et je souhaite vous la retourner et être remboursée de la totalité et aussi des frais supplémentaires de 42 € que j'ai réglé par chèque à DHL lors de la livraison.

Merci de me répondre très vite.

Fontenay, le 26 juin 2014

Cordialement

Svar från JJsHouse 2014-06-27 01:03:49

Från estefygra88 2014-03-13 15:12:48

Estimados,

cuándo estaría llegando el pedido??

Från Jill Coling 2013-08-01 03:44:46 FEATURED ÖVERSIKT

I was so impressed with the dress, the service and the fact that it took only 13 days from ordering to receiving it in rural Australia. Well done guys.

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165