Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Pälsimitation bröllop Bolerojackor #013005747

Pris: SEK 299

Originalpriset: SEK 402  Sparer  SEK 104

SEK 299
4.4 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från thao.trphuong 2015-06-23 21:54:31

It looks lovely and beautifully

Från andi_hubli 2014-06-27 06:48:39

Sehr schön und edel freue mich ...

Från AnhThu Nguyen 2013-11-24 13:17:18

Good service

Från Aizhan 2013-08-26 05:54:57 FEATURED ÖVERSIKT

looks as promised, and shipping was extremely fast. will order again!

Från Alexandra Girling 2013-07-20 01:36:36 FEATURED ÖVERSIKT

My daughter is getting married in November in England, and as my dress has short sleeves I thought this wrap would be perfect for those times when we will probably be outdoors. It does not seem so long on me as it does in the picture, particularly with regards to covering my upper arms, but it is so cosy I don't care! The clasp is beautiful - definitely unexpected - and I hadn't realised when I order it that there are some beads on the back, which really finishes it off nicely.
Very happy with this purchase.

Från Flavia 2013-01-15 01:34:23 FEATURED ÖVERSIKT

der Bolero ist super schön, die Farbe Elfenbein sieht gut aus, die Verarbeitung ist auch top, vielen Dank JJs Team!!!!

Från Damiana 2013-01-13 23:51:59 FEATURED ÖVERSIKT

vielen lieben Dank JJs Team.

Ihr seid toll, habt wirklich schönen Bolero geschafft. So macht die Bestellung bei euch mehr Spass.

Ich bestelle gern wieder bei euch !!!!

Från Gitta 2013-01-11 23:57:35 FEATURED ÖVERSIKT

den Bolero habe ich heute erhalten. Schön warm und weich. Ich bin mit dem Bolero sehr glücklich und habe gleich meine kleine Schwester weiter empfohlen!!!!

Från Danika 2013-01-05 23:05:39 FEATURED ÖVERSIKT

habe ein Kleid aus dem Stoff Chiffon bei euch bestellt, diesen Bolero habe ich nachbestellt, super warm ist der und passt auch ganz gut zu dem bestellten Kleid. Danke euch!!!

Från Kaja 2013-01-04 01:25:55 FEATURED ÖVERSIKT

ein super weicher Bolero, man fühlt sich in dem Bolero schön warm und passt auch gut zu dem bestellten Kleid!!!!

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 361 SEK 258 Sparer SEK 104
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 598 SEK 299 Sparer SEK 299
  • SEK 670 SEK 361 Sparer SEK 310
  • SEK 83 SEK 42 Sparer SEK 42
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 721 SEK 412 Sparer SEK 310
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 206 SEK 103 Sparer SEK 103
  • SEK 268 SEK 201 Sparer SEK 68
  • SEK 11 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 412 SEK 199 Sparer SEK 214
  • SEK 103 SEK 83 Sparer SEK 21
  • SEK 73 SEK 51 Sparer SEK 22
  • SEK 165 SEK 93 Sparer SEK 73