Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner
Slut

A-linjeformat Axelbandslös Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Skärpband Pärlbrodering Paljetter #002004585

Pris: SEK 2,441

Originalpriset: SEK 5,016  Sparer  SEK 2,575

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,441

recensioner: Skriv en Recension

Från Annelise Nielsen 2016-01-31 19:49:09

Order my weddingdress, custom size. And it was PERFECT!

Från Elizabeth 2013-03-20 15:49:10 FEATURED ÖVERSIKT

I ordered my dress a month ago and just got it today!!!!! i love it top to bottom and fits perfect!! i cant wait for my specail day.......... thank you very much, and thet service was great! i would totally order another dress from them if i needed to

Från Sabrina 2012-10-23 08:36:29

Das Band gibt es ja in verschiedenen Farben zu bestellen. Ich würde es gerne in grün nehmen ist dann hinten die farbige Schleppe auch grün ?

Från Julie 2012-05-17 15:42:57 FEATURED ÖVERSIKT

Thank-you JJ's House, I ordered my dress 04 Feb,2012 and had it 4 weeks later, fits perfectly. No alterations needed..it is perfect and it looks even better then the picture I just love it...I also ordered my flower girl's dress and my maid of honor's dress received everything within the time frame you said I would. Thank-you so very much.

Svar från JJsHouse 2012-05-18 00:47:28

Från Nancy Pontoles 2012-02-19 03:45:09

was trägt man unter diesem Kleid???? Worauf muss man dabei achten???

Svar från JJsHouse 2012-02-23 01:32:23

Liebe Nancy,

vielen Dank für Ihren wieder Besuch bei JJsHouse.com.

Zu dem Kleid 002004585 werde ich Ihnen folgenden Reifrock http://www.jjshouse.com/de/Reifroecke-Petticoats-037004072-g4072 empfehlen.

Mit dem Reifrock wird das Volumen des Kleides besser ergeben.

Wenn Sie weitere Fragen haben, bitte zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren und wir wünschen Ihnen einen tollen Start in die neue Woche :)

Från GUELY ALVARADO PEREZ 2012-02-09 11:36:38

SOY DE BOLIVIA, Y ME ENCANTARON LOS VESTIDOS QUE ESTAN MOSTRANDO, MI BODA ES EN SEPTIEMBRE Y ME GUSTARIA VESTIR UNO DE SUS DISEÑOS.... MI PREGUNTA ES MANDAN LOS VESTIDOS PARA BOLIVIA ???
AGRADECERE MUCHO SU RESPUESTA

Svar från JJsHouse 2012-02-24 00:43:42

Me alegro mucho de que le gusten nuestros vestidos.

Claro, enviamos los vestidos a Bolivia.

No dude en contactarme sobre cualquier problema.

Från nadia 2012-02-07 23:17:31

bonjour
je souhaiteai cette robe mais j'ai tres peur des delai de livraison
ca serai pour le 15 Mars
merci bcp

Svar från JJsHouse 2012-02-08 01:15:49

Bonjour Nadia


Chacunes de nos robes de mariée est fabriquée sur-mesure et minutieusement finie à la main.
La confection dure environ 15 jours(éventuellement+ 3 jours) et la livraison dur 4jours en moyenne. Vous receverez  donc votre colis avant le 15Mars si vous commandez aujourd'hui.


En l'attente de votre commande. A bientot

Från Sarena Buchanan 2011-11-12 16:38:13

Thank you JJsHouse, I only ordered 3 weeks ago and now have my dress. It fits perfectly and I love it! So happy with the service I am now going to order my bridemaids dresses from you to.
Thankyou very much!

 Visar 0 - 0 av 0 artiklar 
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765