Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat V-ringning Ankel-lång Chiffong Festklänning med Rufsar Pärlbrodering #020016843

Pris: SEK 1,339

Originalpriset: SEK 2,040  Sparer  SEK 701

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,339
4.7 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från antjeweddingfeld 2017-01-22 03:19:59

Ich ließ das Kleid maßschneidern, dazu die Änderung in bodenlang.
Es passte leider nicht richtig an der Oberweite, auch die Träger waren zu lang. Ich ließ es dann bei einer Schneiderin etwas enger machen und die Träger kürzen, danach saß es perfekt.
Das Kleid an sich ist qualitativ großartig, sehr gut verarbeitet und überzeugt insgesamt. Nur ein paar Pailletten an den Trägern haben den Abend nach viel Tanzen nicht überlebt.

Från kristinsorengen 2016-11-10 07:52:16

super

Från terhilei 2016-08-25 23:12:39

Loistoa arkeen

Från shellymy2 2016-04-18 16:53:34

This is the perfect dress4 me my heart fell in love soon as i set eyes on it. Was a little unsure about using the site as i had never ordered from the site before. I went ahead and ordered was nervous about it being delivered on time, im deighted to say my dress arrived exactly when they said it would and its as stunning as it looks in the picture. Im so happy with my purchase and will most certainly use the site again and have told my friends and family about it. Awesum site 5☆☆☆☆☆

Från lapin-sue 2014-08-18 14:33:33

J'ai reçu ma robe commandée chez jj's house et elle est parfaite, identique à la photo je l'ai commandé en bleu marine elle est même plus jolie. La taille est conforme aux tailles du tableau. J'ai hésité à cause de certains commentaires négatifs sur des forums et bien je ne regrette pas d'avoir tenté. Merci

Från Sue Adams 2013-09-05 03:33:33 FEATURED ÖVERSIKT

Thank you! I am very happy with this dress. It arrived so quickly it was hard to believe it was custom made! Perfect fit and very good quality. I have already recommended this site to friends. :)

Från Bambi 2013-06-17 00:08:35 FEATURED ÖVERSIKT

Hello, the chiffon dress came. It is great. The beading straps really great. The dress is just made for me. I am very pleased to get my dress so fast. Thank you.

Från Petrina 2013-02-06 22:22:45 FEATURED ÖVERSIKT

Das Kleid wurde für mich massgeschneidert - und es passt einfach perfekt und sieht wirklich wundervoll aus! Ich habe riesen grosse Freude - danke!
Ich kann JJsHouse echt nur weiterempfehlen.

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 577 SEK 289 Sparer SEK 289
  • SEK 1,133 SEK 665 Sparer SEK 469
  • SEK 2,575 SEK 1,442 Sparer SEK 1,134
  • SEK 618 SEK 309 Sparer SEK 310
  • SEK 145 SEK 79 Sparer SEK 67
  • SEK 824 SEK 381 Sparer SEK 443
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 330 SEK 121 Sparer SEK 209
  • SEK 1,030 SEK 515 Sparer SEK 515