Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Domkyrkan Tåg Organzapåse Bröllopsklänning med Spetsar Pärlbrodering #002017370

Pris: SEK 2,232

Originalpriset: SEK 3,080  Sparer  SEK 848

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,232
5 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från wanu_bio 2014-12-23 07:09:22

Meninas simplesmente amei meu vestido. Ficou Perfeito! Ótimo custo/benefício. Tive muitas dúvidas e muito medo que não fosse legal, mas agora não me arrependo de nada. Só um conselho, mande buscar com as suas medidas, você paga uma taxa, mas é melhor, porque pelo menos o modelo do meu é muito complicado de fazer alterações teria que retirar todas as aplicações laterais e rebordá-lo e isso iria encarecer bastante. Segui os conselhos e mandei buscar com as minhas medidas, ficou o máximo. Como vou me casar só em maio de 2015 então postarei as fotos reais logo após, mas o modelo que pedi foi esse. Muito obrigada JJhouse pela atenção e agilidade.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Maria Laura Palavecino 2014-07-24 12:43:00 FEATURED ÖVERSIKT

Thanks a lot for give me the most beautiful dress. the best quality and design. I was great.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Maria Laura Palavecino 2014-01-10 04:58:23 FEATURED ÖVERSIKT

I'm just writing to say Thank You for my great and perfect dress. The fabric, the details, Everything had the Best quality. All my people was really impressed and I was beautiful. Kindest regards, from Argentina :) . Laura.

pic1.jpegpic2.jpeg

Svar från JJsHouse 2014-01-11 01:54:06

Dear Maria Laura Palavecino, thanks so much for sharing the photos with us! Your satisfaction is of utmost importance to us. It motivates us to work harder and provide better products and services to customers. Thanks for shopping at our website!

Från rima36 2017-01-22 07:50:56

Vielen Dank für das rolle Brautkleid. Jeder auf meine Hochzeit sagte mir, dass ich wie eine Prinzessin aussah. Das Kleid ist ein Traum. Ich werde bestimmt irgendwann nochmal bei euch bestellen.

Från usm_01-07-87 2014-08-11 08:02:04

MUY BELLO EL VESTIDO YA LO RECIBÍ. AUNQ ME QUEDO LARGO ESTA SUPER BELLO. GRACIAS... LOS RECOMIENDO

Från Maria Jose 2014-07-06 10:05:56

Recibí mi vestido! es muy muy bello!!! y además me quedo perfecto!! lo ame. Muchas gracias jjhouse, estoy muy feliz con mi vestido de novia! luego de la boda, les mando fotos!! besos, desde Mendoza, Argentina.

Från Kitty_Czoske 2014-01-25 13:48:15

Ich muss zugeben das ich am Anfang sehr skeptisch war, in wie weit die Qualität leiden wird.
Nun freue ich mich diesen Schritt doch gewagt zu haben, das Kleid ist sehr schön, es passt fast wie angegossen. Es ist ein wenig zu lang aber es war auch keine Maßanfertigung! Ich würde es wieder bestellen. Das einzige was ich schade finde ist, das keine Empfehlung zu passenden Reifröcken oder Accessoires als bereit gestellt wurden.

Från Ina 2013-09-28 09:36:32

Danke,danke,danke.Habe eine wunderschoehne braut kleid beckomen.

Svar från JJsHouse 2013-09-28 18:51:25

Från happy 2013-04-19 19:56:27

Thank you so much for the lovely dress. It fits perfectly and arrived so fast!

Från DIANE 2013-03-20 06:46:36

gostaria de saber se o produto vai chegar para mim exatamento como estou vendo no site, a cor a renda e qualidade do produto são de confiança?

Svar från JJsHouse 2013-03-21 03:03:33

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765