Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning V-ringning Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Applikationer Spetsar Rosett/-er #002004745

Pris: SEK 3,801

Originalpriset: SEK 5,037  Sparer  SEK 1,237

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 3,801
4.9 (baserat på 50 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från rozinete 2014-03-17 15:03:57 FEATURED ÖVERSIKT

Amei meu vestido..........

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Scar 2013-07-11 04:08:29 FEATURED ÖVERSIKT

Received my dress today, it fits well and is beautiful. It is a little roughly finished, with a lot of loose threads, but a quick going over with a pair of scissors neatened it up a lot. Very happy with my purchase.

pic1.jpg

Från jonathan 2012-11-12 12:30:45

quisiera saber cuanto cuesta el envió a ecuador y si la cola es desmontable del vestido, ademas quisiera saber de que telas esta confeccionado el vestido; y cuantos días demora en llegar.

pic1.jpgpic2.jpg

Från herbertheinrich3 2016-11-26 00:59:25

Wunderschönes Brautkleid !!

Från vicky.rubio 2014-10-29 17:20:59

Estoy muy contenta con el vestido que ordene, gracias esta hermoso y me quedo perfecto, ahora si puedo decir que ustedes son una empresa seria y honesta. El vestido que ordene para mi boda sera en Mexico y tengan por seguro que recomendare a ojos cerrados su nombre gracias una vez mas por tan bonito vestido.

Svar från JJsHouse 2014-10-30 03:13:59

Hola, agradecemos que se tome el tiempo para revisar el vestido. Nos gusta leer las críticas en compras experiencias con la casa de JJ, sobre todo cuando son tan positivos como la suya. Nos tomamos estas cuestiones muy en serio.

Från steve_bolton 2014-05-27 03:42:55

The dress arrived today, much sooner than expected and i have to say that the general look of the dress is very nice. However, My fiancée and i are very disappointed with the finish. The sleeves are far to baggy and too long, not at all like the picture shown and the finish of the lace on the sleeves, back and shoulders is very poor in contrast to the rest of the dress. In places, the lace is hanging off and there are loose threads everywhere. Our initial excitement was somewhat dulled as we looked in more detail at the finish. We will have to make some alterations to what was supposed to be a custom made dress and to sort out the issues with the poor stitching of the lace.

Från Carolina 2014-04-28 20:30:48

Sres de JJSHouse mi nombre es Carolina.,hoy he recibido mi vestido de novia,agradecerles encarecidamente.,estoy muy feliz han hecho realidad mi sueño.,que sigan los éxitos y sigan ayudando a màs personas hacer de su boda un detalle muy especial.,abrazossss.,afectuosamente.,Carolina.

Från alonsopf 2013-10-21 14:21:26 FEATURED ÖVERSIKT

I want to thank to you, because the dress arrived very good and exceeded all my expectations

I really glad with you
you are a great company

Best Regards

Från Graham Burgess 2013-07-17 10:48:08 FEATURED ÖVERSIKT

Both my wife and I loved the dress. It certainly met our expectations. I would certainly shop at JJS House again.

Från MBEZELE NDZANA 2013-06-20 11:04:34 FEATURED ÖVERSIKT

j'aime et merci a jj's house de m'avoir fait livré en si peu de jours. je conseille vivement. le tissu est bien .

 Visar 1 - 10 av 50 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765