Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hög-hals Chapel släp Organzapåse Bröllopsklänning med Pärlbrodering Svallande Krås Plisserad #002017554

Pris: SEK 2,356

Originalpriset: SEK 3,296  Sparer  SEK 941

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,356
4.9 (baserat på 15 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Susanna Lognberg 2016-03-27 22:48:50

I was amazed! Everything was exactly perfect. Very good quality, fine tailoring and beautiful color. I couldn't fasten the coursette as much as I wanted to though.

Från Nancy 2016-01-10 19:22:35

Ich liebe mein Hochzeitskleid und bin froh es hier gekauft zu haben.Es war ne große auswahl aber es kam alles so an wie ich es gesehen habe. Dankeschön

Från Marina Linhares 2015-10-21 19:38:09

My married, my dess... perfect!

Från JIAZE7277212 2014-11-18 13:29:18 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is perfect! It is very nice!! I just want to share some pictures with you guys!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från candylorenz70 2014-11-15 04:11:03 FEATURED ÖVERSIKT

Meravigliosooooooo :-)

pic1.jpeg

Från inesik 2014-07-18 11:54:17 FEATURED ÖVERSIKT

AMAZING DRESS!!! Very beautiful!!! Thank you very much!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Tess 2016-01-16 09:34:06

I was weary to order from this site because the prices seemed too good to be true. I decided it try it any way and am so glad I did! The dress came on time and looked exactly like the photo! It was the same fabric and was well made. I couldn't believe the amazing quality for the low price! I definitely recommend this site!!

Från candylorenz70 2014-10-24 06:42:13

meraviglioso!!! Ancora più bello che nella foto!! ci sono delle paillettes argentate stupende sul corpetto che non si vedevano in foto :-) e veloce la spedizione: 11 giorni lavorativi :-) più che soddisfatta per questo vestito :-)

Från Mirja Kärnä 2014-03-02 11:45:37

This was absolutely perfect!
Dress is so beautiful and well done, and it looks like me :)
Thank you very much!

Från sunshine 2013-12-25 14:49:43

This is a perfect dress! I love it! Very good design and quality! :)

Svar från JJsHouse 2013-12-26 01:25:58

Thanks so much for sharing the feedback with us, Sunshine! I am thrilled to hear that this dress works out so well for you. Yes, our designers are greatly inspired by world leading fashion designers, and manage to provide the most fashionable designs to customers.

 Visar 1 - 10 av 15 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765