Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Golvlång Taft Quinceanera Klänning med Applikationer Spetsar Blomma (or) Svallande Krås #021015143

Pris: SEK 2,441

Originalpriset: SEK 3,193  Sparer  SEK 752

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,441
5 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från creole0607 2016-11-15 00:29:33

This transaction has exceeded ALL of my expectations!! I ordered the dress in the color gold and it is simply stunning! The workmanship impeccable, shipping swift and smooth and all at a price that can't be beat! SUPER HAPPY CUSTOMER FOR LIFE! Thanks JJ House! <3

pic1.jpeg

Från carleyallen42 2013-11-17 14:09:41 FEATURED ÖVERSIKT

Bought this for my sweet 16 last year, got it coustom made and it was beautiful. Exactly what i wanted it look perfect and the color was the exact color i orderd

Från Rosemary 2013-06-17 02:30:00 FEATURED ÖVERSIKT

We saved so much money getting the ball-gown here too. Everyone loved our dresses. I still plan on buying more dresses from you. I need a lot of dresses for my frequent occasions. It really saved me a lot of money here.

Från corinne 2013-06-09 10:08:16 FEATURED ÖVERSIKT

je viens de recevoir ma robe elle est superbe merci a l equipe de jjhouse

Från corinne 2013-06-09 10:07:26 FEATURED ÖVERSIKT

je viens de recevoir ma robe elle est superbe merci beaucoup a jjhouse

Från Dinah 2013-06-09 00:54:05 FEATURED ÖVERSIKT

I purchased my dress, shoes, petticoat, bridesmaid dresses, and mother of the bride dress. We couldn't be happier with the service. The dresses came in on time and were in perfect condition. Alterations were perfect. I would highly recommend your online shop.

Från R.A 2013-05-31 20:15:34 FEATURED ÖVERSIKT

If you ever doubt to purchase a dress online - DON'T.
The dress is amazing, high quality and Looks the same as the picture!

jJJ'sHouse team, Thank you so much for smooth service and delivery.

My next dress order will be soon :)..
Well Done!

Från Chiara 2013-05-20 08:13:49 FEATURED ÖVERSIKT

Buonasera ho ricevuto il vostro vestito e' bellissimo, complimenti. Consiglio questa ditta. e' molto seria e'affidabile. Complimenti e grazie ancora.... chiara....

Från Marina 2013-04-19 22:05:40 FEATURED ÖVERSIKT

L'abito è bellissimo cucito molto bene ,perfetto nelle misure ,sono veramente contenta e soddisfatta del servizio ricevuto GRAZIE!!!!!

Från corinne 2013-02-26 10:15:33

bonjour,pourriez vous me dire quel jupon je dois prendre pour cette robe merci d avance

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 577 SEK 289 Sparer SEK 289
  • SEK 1,133 SEK 665 Sparer SEK 469
  • SEK 2,575 SEK 1,442 Sparer SEK 1,134
  • SEK 618 SEK 309 Sparer SEK 310
  • SEK 145 SEK 79 Sparer SEK 67
  • SEK 824 SEK 381 Sparer SEK 443
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 330 SEK 121 Sparer SEK 209
  • SEK 1,030 SEK 515 Sparer SEK 515