Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Golvlång Organzapåse Quinceanera Klänning med Rufsar Pärlbrodering #021002877

Pris: SEK 1,988

Originalpriset: SEK 3,028  Sparer  SEK 1,041

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,988
5 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Ginna 2012-04-02 17:28:48

I received the order of my clothes, they were very good, I would like to know what kind of skirts you would recommend me for each of the dresses you sent me.

I am very satisfied with their shipping.

sincerely,

Ginna Alarcon

the dreses are : No. (002004477) ; (002000135) ; (021002877)

Svar från JJsHouse 2012-04-05 23:42:31

Gracias a usted tambien.

Nos alegramos mucho de que le gusten los vestidos. En cuanto a los boleros, usted puede ver la pagina http://www.jjshouse.com/es/Boleros-c13/?la=fromnavmenu.

Que tenga un buen dia.

Från Jasmine Harris 2012-03-29 13:05:29

Can send me this dress in a blue,royal blue & a green color plz and if i order this dress april 5th wen o u thnk the dress will be in ruston,LA

Svar från JJsHouse 2012-03-30 02:52:41

Från Jasmine Harris 2012-03-25 13:09:24

if i order this dress can u put me a peticoat under it for me.......and send me a peticoat of this dress that have a peticoat under it....

Svar från JJsHouse 2012-03-26 00:52:10

Från Jasmine Harris 2012-03-25 11:37:39

How do silver red orange brown & fuchsia look in this dress can u send me some pics of dem colors in this dress

Svar från JJsHouse 2012-03-26 00:34:09

Från Jasmine Harris 2012-03-24 09:36:09

Can u show me how this look in white and a light color.?

Svar från JJsHouse 2012-03-25 02:06:38

Från Jasmine Harris 2012-03-23 07:04:50

On Item ID #021002877 how would this color look in Regency and do it come with a Petticoat with the dress or do i have 2 put 1 under there myself......

Svar från JJsHouse 2012-03-24 05:39:32

Från Jasmine Harris 2012-03-22 14:49:07

If i order this dress april 5th will it be in ruston,la by may 1st.?

Svar från JJsHouse 2012-03-23 06:12:35

Från Ginna 2012-03-03 18:42:42

Muy buenas noches, me gustaría cambiar en mi pedido de este vestido: A-line-Princess-Sweetheart-Floor-length-Organza-Satin-Quinceanera-Dresses-With-Ruffle-Beading-(021002877)-g2877 el color de este vestido a azul real. puedo hacerlo todavía?
y otra cosa me enviaron ustedes un cupón de descuento del 5% pero lo quise usar por paypal para cancelar este pedido pero no reconoce el código del cupón, que debo hacer, como lo uso para realizar el descuento en el valor total de mi pedido.

Muchas gracias por su atención y colaboración,

cordialmente,

GINNA P.ALARCON

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 577 SEK 289 Sparer SEK 289
  • SEK 1,133 SEK 665 Sparer SEK 469
  • SEK 2,575 SEK 1,442 Sparer SEK 1,134
  • SEK 618 SEK 309 Sparer SEK 310
  • SEK 145 SEK 79 Sparer SEK 67
  • SEK 824 SEK 381 Sparer SEK 443
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 330 SEK 121 Sparer SEK 209
  • SEK 1,030 SEK 515 Sparer SEK 515