Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Court släp Tyll Bröllopsklänning med Pärlbrodering Fjäder Blomma (or) #002004769

Pris: SEK 2,431

Originalpriset: SEK 5,068  Sparer  SEK 2,637

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,431
5 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från keithmichelle98 2013-09-29 09:21:55 FEATURED ÖVERSIKT

I absolutely loved my dress it was exactly what I was hoping it would be. The shipping was fast and couldn't ask for any other dress for my wedding. I loved how it was puffy and the feathers were exactly what I wanted it to be I really love the belt it completes the dress

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Mrs B 2012-10-16 13:08:46

I got my dress today! It´s everyting I hoped for and more!

Från Sarah 2012-08-28 01:31:19

Hello

Does the dress need a petticoat for it to puff out like the pictures?
Thanks

Från Sarah 2012-08-28 01:23:04

Hi!

I love this dress!
My I please see more pictures?
I was also wondering do you sell the veil the model is wearing?

Thanks

Från allan garcia 2012-07-01 20:15:40

cual es el costo en pesos y si el velo que viene con el vestido lo tienen en venta y cual es el costo y cuanto seria de el envio a mexico distrito fedral gracias

Från Claudia 2012-06-26 07:37:17

Soy de Uruguay, quisiera saber si puedo pagar con tarjeta visa regional (abarca: argentina, chile, paraguay, brasil, uruguay) o si solo puedo hacerlo con tarjeta internacional.
Tambien en caso de querer el velo cual es el costo ya que no lo he encontrado. No logro ver claramente la parte de arriba del vestido, pueden mandarme una foto mas cercana?
Gracias

Från Rosita Suarez 2012-06-24 01:53:02

Hi !

First of all I must say you have a great variaty of dresses that are so beautiful!
I am very curious of this in particular and would like to se more close up pictures, if it is possible in the colour champagne?
How long is the trail?
Thank you!

Från Marina 2012-06-18 03:54:47

Hi,
Could you send to me more pictures of the top of the dress please? I also wandering we have tried this original dress and top was from feathers.
Cheers,
Marina

Från Lucia Fernandez Lixa 2012-02-20 07:17:09

Me gustaria saber si la parte superior de este vestido es de plumas. Muchas gracias.

Svar från JJsHouse 2012-02-23 22:52:14

Gracias por prestar atención a nuestro sitio web.

La parte superior de ese vestido no es de pluma, es de Charmeuse. Pero en la foto parece como plumas.

Cualquier problema sin duda en contactar conmigo.

Från Curcic Marina 2012-02-01 01:17:14

Hallo wollte wissen ob es möglich ist dieses KLeid unten mit mehr Spitze zu haben?Lg Marinas

Svar från JJsHouse 2012-02-06 23:25:19

Liebe Curcic,

vielen Dank für Ihren Besuch bei JJsHouse.com.
 
Wir haben zur Zeit zu viele Aufträge und machen solche grosse Änderung für unsere Kleider nicht. Vielleicht finden Sie ein anderes Kleid aus unserem Sortiment, das Ihnen sehr gefällt.
 
Wenn Sie weitere Fragen haben, bitte zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren.

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765