Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Court släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002011973

Pris: SEK 1,823

Originalpriset: SEK 8,714  Sparer  SEK 6,891

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,823
4.8 (baserat på 19 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från airodari 2015-11-08 16:04:12

Bellissimo abito è quello che cercavo complimenti

pic1.png

Från lacry.scumpy 2014-03-14 08:32:17 FEATURED ÖVERSIKT

e stupendo ....lo adoro....grazie.....!!!...:*

pic1.jpeg

Från biffretdiaz 2013-11-04 09:01:17 FEATURED ÖVERSIKT

me ha llegado el vestido, y es hermoso!! estoy muy satisfecha y feliz.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från elena 2013-09-23 19:53:23 FEATURED ÖVERSIKT

Este vestido es realmente maravillos, la calidad es hermosa.
Es un vestido súper cómodo, un poco pesado pero asi suelen ser éste tipo de trajes.
El olor ivory es muy claro pero lindo.
Arma muy bien, los adornos son llamativos y preciosos.
me encantó!
Actualmente estoy por comprar un vestido para mi mamá que tiene una fiesta de matrimonio.
gracias JJs House :)

pic1.jpeg

Från bigkbabygurl 2015-10-18 04:41:39

They have awesome service. Thank you ladies you made my wedding beautiful.

Från joanne.lawry 2015-06-16 13:43:29

Absolutely Stunning dress, i love it !!!! It fits perfectly and exceeded my expectations. The service is excellent and the delivery was very fast, couldn't ask for anything more many I definitely will order with you again many thanx xx

Från taby.nicoreo 2015-03-26 13:29:24

Que hermoso el vestido de novia parece una princesa ese vestido lo quiero para mi boda

Från karla ibarra 2014-11-06 16:13:52

exelente tienda en linea

Från zannapanna 2014-10-05 23:03:41 FEATURED ÖVERSIKT

Köpte denna fantastiska klänning och väntar på dagen då den ska få komma till användning! Helt klart godkänd från min 3-åriga dotter som tyckte att mamma ser ut som en prinsessa!! Snabb leverans och otroligt vacker! :) Tack!

Svar från JJsHouse 2014-10-06 02:50:27

Hallå där, uppskattar vi att du tar dig tid att se över klänningen. Vi tycker om att läsa recensioner på shopping erfarenheter med JJ hus, särskilt när de är så positiva som din. Vi tar dem på största allvar.

Från viviana6891 2014-04-27 09:27:45

Mi vestido es hermoso. Me queda perfecto, con las medidas que pedí lo confeccionaran. :) :). Excelente calidad.
pedí junto con el vestido la enagua, guantes y velo. todo precioso.
Pasada la boda subiré las fotos del vestido. :) Muy contenta. Gracias

 Visar 1 - 10 av 19 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765