Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Court släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002011422

Pris: SEK 2,235

Originalpriset: SEK 3,595  Sparer  SEK 1,360

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,235
5 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Mia Sun 2012-11-28 22:16:21 FEATURED ÖVERSIKT

I love my dress. I had it shipped to my mom for safe keeping and when she brought it to me to try she was so excited. She told me, "You are so beautiful , just like a star!" She was amazed about the beautiful dress received and so was I. The dress fit perfect and I love it.

Från Adriana Ferrada 2012-11-28 09:26:43

Estimados este vestido como se cierra lleva tiras o con cierre.
gracias.

Från tarek hassanin 2012-10-26 04:30:10

the dress is amazing and high quality,,thnx jjshouse :)

Från Cheryl 2012-09-25 04:15:46

Thank you very much JJ's House, I got my gown and it so fantasatic it fitted for me very well!!! 'Til next time :)

Svar från JJsHouse 2012-09-26 00:22:44

Från lizethmarling25@hotmail.com 2012-09-20 20:43:24

en que tiempo sera la entrega.

Från lizethmarling25@hotmail.com 2012-09-20 20:41:10

para cuando vamos a tener respuesta sobre muestro pedido,por que no sabemos nada.
gacias hasta luego.

Från gloria silva 2012-09-17 18:00:42

hola me encanta este vestido. y quiero saber si en el costo de envio esta incluido que llegue directo a mi casa o hay que pagar a otra empresa para que me lo entreguen. vivo en chile, santiago . y es mi duda y con que empresas trabajan para hacer un calculo del valor total de este vestido . espero su pronta respuesta.de antemano muchas gracias

Från Tanja 2012-09-04 13:40:51

Ich habe dieses Kleid be euch bestellt und war megs skeptisch ! Nun ich bin total überfordert, der Termin wurde eingehalten alles Passt! Habe das Päckchen geöffnet und mir ist das wasser gelaufen , es ist ein Traum und echt nur zu empfehlen ! Es ist tausend mal schöner als auf dem Bild abgebildet ! Ich sage nur Leute bestellt hier euer Kleid es ist fast 20-30 fach billiiger als in einem Brautgeschäft und der hammer verarbeitet ! es ist Massgeschneidert und passt wie angegossen ! Fühle mich pudelwohl in diesem Kleid ! Bin masslos begeistert! Merci euch für die hammer schöne Arbeit , für alles drum und dran! es wird dank diesem Kleid bestimmt der absolut schönste Tag meines Lebens! VLG

Svar från JJsHouse 2012-10-26 22:20:35

Från faiza mohamed 2012-08-20 16:25:35

jag ska gifta snart

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765