Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Applikationer Spetsar Rosett/-er #002011413

Pris: SEK 1,957
50% RABATT /

Originalpriset: SEK 3,914  Sparer  SEK 1,957

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,957
4.9 (baserat på 60 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Sandra Christoph 2017-01-16 12:32:02

Dieses Kleid war mein absolutes Traumkleid. Ich habe in diesem Kleid den schönsten Tag meines Lebens genossen und mich wirklich wohl gefühlt. Danke für diese tolle Arbeit.

pic1.jpeg

Från Valentic85 2016-09-20 04:43:19

Il giorno più bello della mia vita in un vestito che ha lasciato tutti senza parole...particolare e semplice...unico e perfetto in tutto

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Amy Mickle 2016-07-16 22:55:11

This dress was absolutely perfect for me. I received many compliments of how gorgeous this dress is the evening of, and continue to well after the event.

pic1.jpeg

Från Renate Christin Nødland 2016-05-31 01:05:33

Den var kjempefin.gleder meg til å ha den i bryllupet :)

pic1.jpeg

Från Angelique 2016-02-24 03:40:10

Köpte sammanlagt 5 klänningar till mitt bröllop, varav 4 syns på bilderna. Fin kvalité på samtliga, leveranstid som utlovat och jättebra passform på alla då vi valde personliga mått. Rekommenderas varmt!

Från Cristina Lisenche 2015-11-17 04:09:12

Thank you JJshouse for the beautiful dress !! It arrived in time, perfectly tailored to my size, beautifully made and very flattering given the fact that I'm not a slim person. Everyone complimented me for the dress and it made my day very special as I felt beautiful but very comfortable in the same time!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Katarína Semanová 2015-02-04 17:23:11

I felt like a princess in these dress. Thank you. :)

pic1.jpegpic2.jpeg

Från elenuccia1989 2013-10-10 11:21:03 FEATURED ÖVERSIKT

abito stupendo....come lo avevo desiderato. perfetto in ogni rifinitura di questo bellissimo tessuto. perfettissima la misura. grazie jj's house per aver esaudito il mio desiderio

pic1.jpegpic2.jpeg

Från turbo_88 2013-09-08 00:48:55 FEATURED ÖVERSIKT

I love this website! I ordered a beautiful wedding dress and not only were the people very friendly but it showed up in a timely manor. It fits great and I love it. I can't wait for my wedding in 11 days! Thank you jjs house :) xoxo

pic1.jpg

Från nalepee 2017-01-13 02:38:17

très belle robe bien fini, merci!!!! pour la photo après le 22 avril 2017

 Visar 1 - 10 av 60 artiklar 123456Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765