Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner
Slut

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Taft Bröllopsklänning med Rufsar Fjäder Blomma (or) #002001396

Pris: SEK 1,906

Originalpriset: SEK 3,296  Sparer  SEK 1,391

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,906

recensioner: Skriv en Recension

Från Sara Ferraiuolo 2017-01-11 08:47:47

I bought this dress for my wedding and it was absolutely gorgeous. I highly recommend it.

pic1.jpeg

Från Kaddi170287 2014-06-10 12:11:28

Ich bin einfach nur überwältigt *-* Heute kam mein Traumkleid an und ich wurde alles andere als enttäuscht!! Da ich keine Modelmaße habe gabs ne Maßanfertigung.. ;) Und es passt wirklich perfekt!! Ich hatte die ganze Zeit so ne Angst das es nicht passt aber es sitzt wie angegossen.. Umwerfend!! Ich bin unendlich glücklich und freue mich jetzt umso mehr auf meine Hochzeit. 1000 Dank dafür!!!!!!!!

Från karen monroy 2012-05-08 18:19:28

quisiera saber cuanto es en moneda chilena me encanto este vestido

Från Lisa 2011-09-11 19:50:32

Is there anyway to not have those flowers with the material bunched up on the bottom?

Svar från JJsHouse 2011-09-13 02:19:45

Hi Lisa,

Thank you for contacting us.

Please choose custom size and write down your requirements in the special instructions column at the bottom of the checkout page. Then, we will know and make the dress right for you.

If you have any other questions,please feel free to contact us.

Från Lisa 2011-09-11 19:49:28

I loved this dress right away! Could I see some shots of the bunches on the bottom of the dress? I love everything but am not sure about the parts where it comes together with the flowers at the two spots on the front.

Svar från JJsHouse 2011-09-13 02:22:22

Hi Lisa,



Thank you for contacting us.

As the dress is a new arrival , we don't have other pictures of the dress now. Hope you can understand.




If you have any other questions,please feel free to contact us.

Från kristal 2011-05-31 05:11:42

I love this dress- would like the hair piece also but don't see it on your web page- could you assist me in locating this on your website? (002001396)

Svar från JJsHouse 2011-05-31 22:03:19

 Visar 0 - 0 av 0 artiklar 
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765