Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Broderad Rufsar Pärlbrodering Paljetter #002004178

Pris: SEK 2,956

Originalpriset: SEK 5,130  Sparer  SEK 2,174

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,956
4.8 (baserat på 28 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från verohernandez86 2016-03-28 07:09:37

It's a very nice dress the qualities Fair I just expected it to be a little lower wasted

pic1.jpeg

Från Angela E Ale 2015-08-07 20:10:45


pic1.jpeg

Från stefaniac74 2014-03-26 06:50:30 FEATURED ÖVERSIKT

Il vestito è bellissimo, taglia perfetta e cuciture perfette!!!!!

pic1.jpeg

Från mariominder 2015-10-27 11:59:48

fine

Från relabell89 2014-07-11 11:37:26

Che spettacolo! I ricami sono fatti di paiettes e perline trasparenti..il raso da legare nella schiena è molto resistente e le misure inviate sono perfette! Lo strascico è fantastico e ben ricamato e rifinito..se si desidera l'effetto ampio della foto occorre un sottogonna con cerchio anche se il vestito ha già delle balze di tulle e raso per renderlo ampio..Ben fatto!

Från Elena 2014-03-10 13:06:43

Vestito stupendo e perfetto grazie milleeeeee

Från Dana 2013-06-15 01:15:40 FEATURED ÖVERSIKT

The packages arrived until yesterday, at first i am very worried that i may not receive the dress on time, but they did a great job, my order was delivered on the expected date but the shipping company makes me nervous, yesterday i sighed of relief finally, thank you

Från Angelia 2013-06-10 03:01:19 FEATURED ÖVERSIKT

your guys of jjshouse is very kind. you helped me a lot when purchasing the dress. the dress reached to me. it is very beautiful. thanks for your good service and dress. it is really a good experience of buying things on your website. thank you so much

Från Mariana Rozendo 2013-06-05 07:41:39 FEATURED ÖVERSIKT

Meninas, comprei meu vestido aqui na JJ's House e quero apenas dizer que é fantástico! Igual ao da foto, boa qualidade, enfim, o custo x benefício vale muito a pena. Além disso, a equipe de atendimento é muito eficiente e cordial. Os prazos foram cumpridos e estou simplesmente muito satisfeita! Recomendo a todos a compra neste site. Quem quiser ver meu vestido, envio fotos com todo o prazer (sei o quanto ver uma foto do vestido real ajuda na hora da decisão!). Meu e-mail: mariana_rozendo@hotmail.com

Från Marie 2013-06-01 02:30:26 FEATURED ÖVERSIKT

I am so lucky to buy the dress. It is not easy for me to buy a formal dress in a real store because of the size problem. I choose customization and thing became easier for me. Nice work.

 Visar 1 - 10 av 28 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765