Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002000432

Pris: SEK 2,462

Originalpriset: SEK 3,615  Sparer  SEK 1,154

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,462
4.9 (baserat på 37 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Francieli 2016-03-22 20:25:12

Vestido perfeito

Från Calai Qumak 2016-02-04 18:20:32

From North View! with my beautiful Brides maid and Me (the Bride). thanks to JJs house beautiful dresses. all of us wearing dresses from JJ's house MUAH!

Från maycruz21 2015-06-20 18:38:08

O vestido é lindo chegou antes da data prevista, simplesmente amei.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från hebahaymour 2015-01-01 12:22:56 FEATURED ÖVERSIKT

Love my wedding dress I purchased last March! Amazing website also my sisters bought there dresses from here.

pic1.jpeg

Från cblair 2016-12-16 22:37:31

The dress was perfect in every way!I have no complaints. I truly felt like a princess on my special day....

Från jo.andrews26 2015-11-29 06:55:40

very happy

Från sonjalegenstein 2015-11-09 11:44:00

Nach sehr langem überlegen,hab ich das Kleid bestellt und ich kann nur sagen das ich begeistert bin. Es passt perfekt und sieht genauso aus wie auf dem Bild! War auch in ein paar Brautgeschäften,aber so eine Qualität wie bei meinem Kleid jetzt,hab ich nirgends gefunden! Die Lieferzeit...2Wochen! Kann es nur jedem empfehlen! Danke an jjshouse!!!!!! Lg Sonja

Från fatemeh.erfanian 2015-09-09 20:17:14

This dress is absolutely a piece of art :) I really looooooove it :) Thanks alot JJshouse for making me the most shining bride ever :)

Från qtipweyes 2015-07-25 21:42:17

I just opened my dress today and had to write a review. I was skeptical when i saw the website and the beautiful dresses with the unbeatable prices but decided what do I have to lose. I took my measurements and ordered a custom fit. 2 weeks later a box arrived and the box was not very big and I thought well I guess I wasted my money. What a surprise!! The dress is beautiful and fits perfectly!!!!! I am over the moon. I could not be more pleased with this purchase! It is a shame I only need one wedding dress because I would purchase another from here! I will order any special occasion dresses I need from here! I recommend giving them a try.I can't wait for my wedding to wear it! THANK YOU JJHOUSE!

Från sassoona 2015-06-02 13:54:01

Mekko tuli juuri niillä mitoilla kun oli tilattu. Täydellinen ja nopea palvelu

 Visar 1 - 10 av 37 artiklar 1234Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765