Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Pärlbrodering Applikationer Spetsar Svallande Krås #002000471

Pris: SEK 2,647

Originalpriset: SEK 4,388  Sparer  SEK 1,741

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,647
4.9 (baserat på 12 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från shadday837 2014-08-15 06:27:05

Más fotos...

pic1.jpegpic2.jpeg

Från shadday837 2014-08-15 06:26:22 FEATURED ÖVERSIKT

Como les prometí quiero enviarles las fotografías de mi matrimonio...no las tengo todas porque aún la mayoría las tiene las tiene el fotógrafo.Pero les quiero agradecer porque me encantó mi vestido, y los materiales del vestido son excelentes. Dios les bendiga por su labor.

Ayerinne Morales

pic1.jpegpic2.jpeg

Från shadday837 2014-07-09 20:28:55

YA LLEGÓ MI VESTIDO, MUCHAS GRACIAS, YA ME LO PROBÉ Y ME QUEDÓ A LA PERFECCIÓN, LUEGO SUBIRÉ MIS FOTOS...GRACIAS DIOS LES BENDIGA!!! ESTOY FELIZZZZ!!!

Från shadday837 2014-06-18 05:49:58

Estoy muy feliz, este vestido me encantó, aunque no pude tomar el descuento que me habían obsequiado porque mi correo de hotmail no funcionaba y allí lo tenía guardado. Sin embargo estoy muy ansiosa por ver mi vestido. :D
Gracias a JJhouse por sus diseños y atención. Luego subiré mis fotos de matrimonio para compartirles como me quedó mi vestido. Thank you.
Desde: Colombia

Från Grayc 2014-06-05 23:15:15

Beautiful dress!!!
Kindly send me more pics of this.

Från paosgg7 2014-01-21 22:29:51 FEATURED ÖVERSIKT

Este vestido es hermosos pero yo no lo quisiera en la parte de la cola ese encarrujado sino simple que tenga una sola caida gracias

Från dennon.nimrod 2013-12-16 15:06:59

This is a beautifully design dress with quality material, great tailoring with perfect cuts an stitches with a perfect fit at great price, excellent and speedy shipping with A+ packaging , totally worth every penny :)

Svar från JJsHouse 2013-12-17 02:31:46

Hi Dennon.nimrod,

Thank you so much for posting this review. We are so happy to hear that aside from great quality and fit of the dress, you are very satisfied with our fast delivery. As we use internationally trusted logistics providers, you gain peace of mind knowing that your important supplies will be there when you need them.

Från Hadige Kadri 2013-08-27 12:22:55 FEATURED ÖVERSIKT

Olá o vestido é lindo mais veio mto grande, tenho certeza que esta de acordo com as medidas que passei, mas vou mandar apertar, espero que não fique desproporcional, tive que pagar imposto a receita federal, mas sei que vai valer a pena... embora tive pequeno probleminhas, recomendo a empresa... Obrigada

Från Keren 2013-06-11 00:56:35 FEATURED ÖVERSIKT

I just got it and tried it on it fits like a dream. I ordered in ivory and love the look on me. I love the workmanship and I could not believe that the built -in bra in it fits me so I don need to wear a bra with it!

Från Katherine Taveras 2012-05-22 12:08:42

el enagua lo incluye?... en caso de que no, cual le quedaria a este vestido y que velo tambn? y que color es el de este vestido?

 Visar 1 - 10 av 12 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765