Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Skärpband Pärlbrodering Paljetter #002004606

Pris: SEK 2,431

Originalpriset: SEK 3,688  Sparer  SEK 1,257

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,431
5 (baserat på 37 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Andréia Santos Silva 2016-01-31 19:42:54

It was my marriage day!

Från denis_huri 2015-11-24 04:25:09

la verdad que es precioso,me encanta como me queda sin duda si tengo que comprar algun vestido para alguna boda lo comprare aqui y los accesorios igualmtnt tanto el collar como el ramo o el resto

pic1.jpeg

Från sophiemartina 2016-04-06 08:36:08

Ich bin begeistert von dem wunderschönen Brautkleid, es sieht angezogen super aus!! Freue mich schon auf meine Hochzeit im Juli.
Bilder kann ich leider noch keine schicken, wie man lesen kann. ;.))

Från kelleykelsie 2016-03-15 19:02:23

This is beautiful!!!

Från MisskeshaH 2016-02-21 15:15:14

Hi, got the dress mailed to me on time and it is absolutely beautiful. Still need to get fitted around the chest area(My measurements was a bit off lol) but that is about it. At first I wasn't sure about ordering this because I ordered from another website and the dress came to me nothing like the picture and it was awful. I definitely feel confident in ordering from jj'shouse again and spreading the word to other people who are not sure about buying online. I will definitely provide pics after my wedding May 14, 2016. So excited. :)

Från renee.davis85 2016-01-26 08:48:32

This dress is the almost the same as the one I tried on in the store. I haven't had my wedding yet, but I'm so in love with this dress. I can't wait for my fiance to see me walking down the aisle to him in this dress. I'll add pictures after the wedding. Thank you so much JJ'so House!!

Från maxvignati 2015-05-27 11:26:13

Sono contentissima dei vostri prodotti. Davvero buona qualità. Anzi, meglio la realtà che la foto del sito. <3

Från judithlendzian 2015-05-09 05:29:35

Das Kleid ist ein Traum

Från Elsa_Vic 2014-10-04 23:12:23

My dress was just delivered to me. So excited. The details of the dress were perfect. The color was the same as the picture. My families loved this dress so much. U R the best!

Från Irma 2014-09-22 22:43:35

Wow, It looks EXACTLY like the pictures. Thank u so much.

 Visar 1 - 10 av 37 artiklar 1234Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765