Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Bröllopsklänning med Applikationer Spetsar #002011656

Pris: SEK 2,318

Originalpriset: SEK 5,500  Sparer  SEK 3,183

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,318
4.7 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från MARALI FRANCO 2015-11-09 05:06:21

EXCELENTE CALIDAD!! ..

Från olsann 2015-06-17 05:21:05

Kjempe fornøyd!

Från crotalo22 2015-06-16 13:13:16

Vestito abbastanza buono

Från Kristina 2015-01-09 12:06:09

Beautiful dress, the size was perfect. Very fast delivery.

Svar från JJsHouse 2015-01-10 02:12:55

Hey there, we appreciate you take the time to review the dress. We enjoy reading reviews on shopping experiences with JJ’s House, especially when they are as positive as yours. We take these very seriously.

Från Mariana Rozendo 2013-06-05 15:03:59

Meninas, comprei meu vestido aqui na JJ's House e quero apenas dizer que é fantástico! Igual ao da foto, boa qualidade, enfim, o custo x benefício vale muito a pena. Além disso, a equipe de atendimento é muito eficiente e cordial. Os prazos foram cumpridos e estou simplesmente muito satisfeita! Recomendo a todos a compra neste site. Quem quiser ver meu vestido, envio fotos com todo o prazer (sei o quanto ver uma foto do vestido real ajuda na hora da decisão!). Meu e-mail: mariana_rozendo@hotmail.com

Från Cassandra 2013-03-10 01:51:38 FEATURED ÖVERSIKT

wow, the dress is so perfect. it looks simple but the dress is so elegant when i wear the dress. i am so satisfied with the dress. i could have thought the dress is cheap, and i worried about the quality. Now the thoughts disappeared once i saw the dress. thank you. i looking forward to my wedding.

Från Natividad 2013-03-07 02:25:52 FEATURED ÖVERSIKT

when i saw my wedding dress, I even do not know what to say. It is so beautiful. The quality is wonderful. It fits perfectly. I am very tall and the length is correct. I just wish I could wear the dress right now but I still need to wait another 4 months. I love you, every member in JJsHouse!

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765