Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Taft/Organzapåse Ärmlös Rund-urringning med Rufsar/Beading/Blomma (or)/Paljetter/Plocka upp Kjol #010005778

Pris: SEK 999

Originalpriset: SEK 1,648  Sparer  SEK 649

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 103 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 999
4.9 (baserat på 14 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Bernadette 2016-07-07 20:06:11

Perfect dresses for my three girls, everyone kept asking where we got them

Från cekawe 2015-07-07 08:05:36

Very nice and easy dress.

Though I should so wish it could be made to exact measures when it is made by tailors anyway. We had to go to our local tailor to re-sew it. That made an extra cost and stress one week before the wedding.
Ribbons instead of a zipper back, would have solved this, too.

A nice dress, but I miss more flexibility on sewing kids dresses.

pic1.jpeg

Från Melissa 2016-08-09 11:34:41

I got my daughter & niece this lovely dress for my wedding..

Från marika.lehikoinen 2015-03-28 13:09:07

Tytär tunsi itsensä prinsessaksi juhlapuku päällä :) Kaunis on !
Ups:n toimitukseen emme ole tyytyväisiä.

Från Ligita Nebijonaite 2014-09-21 06:50:09

Stunning dress and very good quality. my daughter is very happy and cant wait to wear it. Big big thanks xxx.

Från estherr 2014-06-02 23:43:07

Sehr schönes Kleid und gut verarbeitet.
Nach dem Hochzeitsfest habe ich es sogar auf dem Seidenprogramm selber gewaschen. Die Getränkeflecken waren alle weg und es sah wieder aus wie neu.

Från estherr 2014-06-02 23:40:39

Meine Tochter war überglücklich mit dem Kleid!

Från fru.lone.hansen 2014-05-05 10:15:55

Det er jo helt vildt, god kvalitet, min datter er da helt vild med den. Hun bliver en rigtig prinsesse...

Från cocutcha 2013-11-06 04:48:41 FEATURED ÖVERSIKT

Este vestido é Lindo!!!! amei a cor vai acentuar a pele da ninha filha

Från Rae 2013-06-11 01:55:01 FEATURED ÖVERSIKT

I ordered this dress 12 days ago and I received it today, it was better than I had expected, since I had never buy anything online, so I was so worried about the quality, but the result didn't let me down, your custom service is also very good.

 Visar 1 - 10 av 14 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165