Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Taft/Organzapåse Ärmlös axelband med Rufsar/Beading/Applikationer Spetsar/Plocka upp Kjol #010005784

Pris: SEK 1,163
45% RABATT /

Originalpriset: SEK 2,060  Sparer  SEK 898

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 103 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,163
4.9 (baserat på 44 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från juliana.fonrose 2015-10-14 07:41:32

beautiful dress, just like the picture

pic1.jpeg

Från sheena 2015-01-08 07:10:37

Had this dress for my daughter and we loved it :)

pic1.jpeg

Från Barbara Fackey 2013-06-30 08:41:37 FEATURED ÖVERSIKT

Purchased this dress for my granddaughter for he aunt's wedding. The dress is absolutely beautiful and fit perfectly. The skilled workmanship on this dress was up,and above all my expectations. My granddaughter looks absolutely adorable in this dress. The service I received from JJ's House was exceptional and it took no time at all, after I order the dress to get the finished product. I give this dress a 5 star rating and JJ's House a 5 star rating. I have recommended this site to a few friends looking for flower girl dresses. Thank you for making such a beautiful dress.

pic1.jpg

Från schindler-manni 2013-06-05 05:47:37 FEATURED ÖVERSIKT

aujourd'hui j'ai recu mes robes bonne qualité,trop jolies l'equipe de JJsHouse vous faites un surperbe travail

pic1.jpg

Från Elisabeth Johnson 2012-10-19 22:32:36

I will definitely be buying from this company again. They exceeded my expectations in every way; shipping speed, quality of the dress, product representation, and price! Thank you!!

pic1.jpg

Från josedali98 2016-12-22 22:40:40

EL VESTIDO ES PRECIOSO.
EL ENVIO HA SIDO RÁPIDO.

Från Caroline_soini 2016-06-07 12:20:57

Nydelig kjole, kjempe god kvalitet.

Från Hilaryhanson 2015-11-30 13:02:51

This dress was made better than I had expected ,I would recommend jjshouse for any special occasion

Från juliana.fonrose 2015-09-14 13:24:45

Hi, I just received the dress., I love it, It looks even better than the pics. I will be buying more. Shipping was quick ,and great customer service, I am a very happy customer . Thank you JJ house for a job well done!!!

Från diaz27 2015-07-23 15:49:18

Buenisimo estoy muy satisfecha. Y siempre comprare en Esta tienda. El envio super rapido no me esperaba tanta rapides. Estoy super contenta. Continuen Asi que van muy bien.

 Visar 1 - 10 av 44 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165