Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Organzapåse/Satäng Ärmlös axelband med Rufsar/Beading #010005873

Pris: SEK 1,189

Originalpriset: SEK 2,060  Sparer  SEK 872

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 103 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,189
5 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från dedragibbs81 2016-06-29 09:15:54

Great quality beautiful dress..order in ivory

pic1.jpeg

Från purplejap 2016-06-08 19:44:52

Came out stunning . Due to modest reason , we had to wear a shirt underneath and we found a perfect matching one in a store .

pic1.jpeg

Från lpalmer888 2016-09-22 19:25:38

This is my 9 year olds flower girl dress for my wedding this December. I ordered it big because she is growing so rapidly but the price was amazing and this is exactly what we were looking for!! I am so happy!

Från amyeward2 2015-10-25 16:08:52

Beautiful Dress

Från marianbalda 2015-06-26 06:10:03

Vestido maravilloso. Mi hija está encantada. El tallaje es muy amplio y he comprado talla 6 años para una niña de 8 y aún podré ponérselo el año que viene.

Från Barbara Byers 2014-12-16 15:14:06

mui bonito

Från Renee 2013-06-11 01:57:09 FEATURED ÖVERSIKT

The first time I saw this dress on your website, I had made up my mind to buy it for my daughter, she had dreamed a long time to have a dress like this, so I ordered it, though it was a little expensive, but the quality is satisfying.

Från Annabelle 2013-06-03 02:09:54 FEATURED ÖVERSIKT

my little daughter likes a little princess in this dress. she is very happy about it. she asks me to buy another one from your website. it is so cute. thanks for your beautiful dress

Från ortega 2013-03-09 08:33:15

TRO BEL ROBE

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165