Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Axelbandslös Golvlång Taft Tyll Bröllopsklänning med Broderad Rufsar Pärlbrodering Paljetter #002012718

Pris: SEK 2,029

Originalpriset: SEK 3,595  Sparer  SEK 1,566

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,029
4.8 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Sabrina from GER 2016-09-28 04:07:32

Das Kleid wurde maßgeschneidert und saß perfekt. Die Qualität ist grandios. Die Herstellung und der Versand haben zusammen keine 4 Wochen gedauert.

Ich liebe mein Brautkleid. Auch mein Mann war begeistert.

Klare Empfehlung für JJsHouse.


pic1.png

Från lanita_jc 2016-05-20 16:16:19

The dress is beautiful, shipped extremely quick and the custom fit is perfect.

Från agardner338 2016-04-25 15:30:58

I absolutely love my dress!! it is exactly like the picture and it came very fast!!! Thanks JJs House!

Från marushabecker 2015-07-23 04:50:10

Das Kleid ist ein Traum.
Es wurde maßgeschneidert geliefert und sitzt perfekt!!!
Ich bin wirklich überrascht wie toll es in echt ausschaut!
Auf den Bildern sieht man die ganzen Details überhaupt nicht!
Vielen Dank!!!

Från martinez1003 2015-04-08 19:05:43

absolutely AMAZING IM VERY HAPPY WITH THE DRESS ..GORGEUS ...LIGHTLY SO HAPPY SO FASTER SHIP THANKS!!!!!!!!!!!!

Från Natalia 2014-09-05 05:04:21

Il vestito è perfetto!! sono davvero molto sodisfatta!! è stupendo come in foto così anche in realtà

The dress is perfect, it is really beautiful as in the picture so well in reality!! Wonderful!!

Från irina-kirsch 2013-11-11 08:42:29 FEATURED ÖVERSIKT

Hallo...,an das komplette Team von JJ Brautkleider...,

ich habe letzte Woche mein Brautkleid bekommen;-)
Es ist ein Traum in Weiß...,es sieht genauso aus wie auf dem Bild selbst;-)

Danke...,danke...,danke.

Liebste Grüße Irina Kirsch(bald Schön);-)

Från Nora 2012-12-05 21:28:50 FEATURED ÖVERSIKT

this is a very Beautiful Dress I love it most, I got it on the date that i chose. customer service is very great and very helpful and very nice, the dress fits me perfect and i will recommend it for any bride out there, Thank you so much.

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765