Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Axelbandslös Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering Kristallbrosch Blomma (or) #002000356

Pris: SEK 2,555

Originalpriset: SEK 4,326  Sparer  SEK 1,772

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,555
5 (baserat på 14 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Anna Maria Mori 2013-05-19 08:59:42 FEATURED ÖVERSIKT

all perfect thanks I send you photos

pic1.jpgpic2.jpg

Från josedali98 2016-12-22 22:39:57

EL VESTIDO ES PRECIOSO.
EL ENVIO FUE RÁPIDO.

Från 20 2015-10-22 20:53:40

I ordered the dress,it is really beautiful ,the same as picture.i recommend
this site to you ,if u know the model that shows your body beautiful ,choose online dress from this site.they are really helpful during the whole procees.

Från Deanne 2015-08-17 12:15:15

I just bought this dress for my wedding on October 10th. I received it just 2 weeks after placing the order, and it is even more beautiful than I expected! The quality is excellent! It's true-to-size, and I couldn't be happier!!!

Från ines.weber1981 2014-04-06 23:57:56

Wunderschön....ich habe das Kleid bekommen und Tränen in den Augen gehabt so hat es mir gefallen, habe meine maße selber ausgemessen und es hat gepasst wie angegossen. Es ist super qualität und einfach nur wunderschön,kann es nur weiterempfehlen .habe bereits auch schon andere Artikel bestellt und bin schon ganz gespannt wie die aussehen....Danke nochmal einfach nur Klasse

Från Schroeder.lea 2013-11-21 10:12:19

HAMMER ich liebe dises kleid

Från Simona 2013-06-26 01:13:35 FEATURED ÖVERSIKT

We saved so much money getting the ball-gown here too. Everyone loved my dresses. I still plan on buying more dresses from you. I need a lot of dresses for my frequent occasions. It really saved me a lot of money here.

Från Martina 2013-06-10 02:04:43 FEATURED ÖVERSIKT

Hi, the dress I got is so perfect. It fits me well. Thank you for your kind suggestion on the size. I just can't wait to wear it on the coming wedding party. Will recommend your website to my dear friends. They love the dress, too!

Från Anna Maria Mori 2013-04-09 11:17:02 FEATURED ÖVERSIKT

bravi bellissimo grazie

Från Anna Maria Mori 2013-04-09 11:14:12 FEATURED ÖVERSIKT

good very nice.'ll send pictures as soon as possible grazie mille

 Visar 1 - 10 av 14 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765