Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

"Älskar fåglar i fönstret" Keramik Salt & Pepparkar med Färgband (Sats om 2 st) #051005521

Pris: SEK 18

Originalpriset: SEK 21  Sparer  SEK 4

SEK 18
4.9 (baserat på 43 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från liz.jeffery 2016-04-20 16:11:06

Received these last week, LOVE them, they are so adorable. Could not be happier with them. They are quite small but perfect for our purposes! Would definately recommend.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från navalil 2015-07-09 22:52:46

Jjs house es una tienda confiable. Tu compra es segura. Los productis son de buena calidad. Jjs house una opcion super recomendable. Aquí una foto de como yo voy a utilizar. Estos saleros.

pic1.jpeg

Från navalil 2015-07-09 22:51:32

Jjs house es una tienda confiable. Tu compra es segura. Los productis son de buena calidad. Jjs house una opcion super recomendable. Aquí una foto de como yo voy a utilizar. Estos saleros.

pic1.jpeg

Från faaa.cv 2015-04-18 11:30:21

small birds , but I love it <3

pic1.jpeg

Från Adriana Oliveira 2014-03-11 12:21:11 FEATURED ÖVERSIKT

Recebi hoje minhas encomendas, os passarinhos eram menores do que eu imaginei mas são fofos, bem embalados nao so pelo fabricante como pela JJSHOUSE. Ja comprei duas vezes aqui e vou indicar para muitas noivas!

pic1.jpeg

Från Beverly Jones 2013-08-07 00:57:17 FEATURED ÖVERSIKT

Welcome the lovely birds "flying" from oversea! ^_^ I almost can't wait to open the parcel when I got it. So excited to find these little cute birds in good shape. The outer box is also beautiful with the ribbon on. I just took some pictures, but the light here is not so good. It is evening here.

pic1.jpgpic2.jpg

Från leanne.pike87 2017-01-25 03:14:46

I love the lovebirds, going to make amazing gifts

Från seley 2016-06-25 06:10:54

Non potevo scegliere di meglio !!!!

Från johannabowman 2016-06-15 21:59:52

Great Quality! Looks great and packaged neatly.

Från kandabateman 2016-05-29 07:22:25

Very sweet, and will look nice on the bride/groom table at dinner.

 Visar 1 - 10 av 43 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165
  • SEK 42 SEK 27 Sparer SEK 15
  • SEK 1,061 SEK 711 Sparer SEK 351
  • SEK 206 SEK 151 Sparer SEK 56
  • SEK 618 SEK 484 Sparer SEK 134
  • SEK 103 SEK 82 Sparer SEK 22
  • SEK 876 SEK 690 Sparer SEK 186
  • SEK 309 SEK 165 Sparer SEK 145
  • Gummi Stora storlekar (125072139) 45
    SEK 145 SEK 78 Sparer SEK 68