Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Rund-urringning Sweep släp Tyll Bröllopsklänning med Spetsar Pärlbrodering #002004543

Pris: SEK 2,400

Originalpriset: SEK 3,955  Sparer  SEK 1,556

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,400
4.9 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från mleticia1986 2016-09-13 21:25:41

This dress is very nice. Very detailed. The quality is very good for the price. It fit a little big just because I am pregnant and ordered it a bit too big, but I got it adjusted. It gives plenty of room for a belly to grow even in your own size. It is best to get it custom made customer service is very helpful and they were very understanding with my situation. The shipped it right on time.


pic1.jpeg

Från Sarah 2014-04-23 12:07:59 FEATURED ÖVERSIKT

Hallo!
Habe mir mein Brautkleid bei JJsHouse mit Maßanfertigung bestellt!
Das Lieferdatum hat bis auf 2 Tage gestimmt. Die Farbe Elfenbein ist wunderschön und
das Kleid sitzt wie angegossen! Der Kontakt mit JJsHouse war sehr gut
und auf meine Wünsche wurden eingegangen.
Leider habe ich noch 80€ Zoll und Wareneinfuhrgebühren zahlen müssen.
Aber ansonsten alles perfekt :)

pic1.jpeg

Från diuliana_l 2014-02-25 13:20:00 FEATURED ÖVERSIKT

O vestido ficou ótimo, foi feito sob medida e foi retirado o trem de varredura. A entrega foi super rápida. A única coisa que não gostei foi a parte do embelezamento no qual existem lantejoulas. Porém, no contexto geral: custo x beneficio vale muito apena!!!! Recomendo!!!!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från aranzafeli 2013-10-25 17:16:06 FEATURED ÖVERSIKT

I´m in love with my dress. thank you. Is just like the picture

Från Anne Schulz 2013-09-02 07:36:10 FEATURED ÖVERSIKT

Me llegó el vestido!!Más rápido de lo que calculaba y todo tal cual muestra la fotos!!Me quedó un poco grande pero eso se arregla!!
Hermoso!!Muchísimas gracias al equipo de JJs house por todo!!!

Från Carolina 2013-08-15 08:31:55

hola!!! quisiera saber si los botones son forrados!!!! y como puedo hacer si mi talla es 36 pero no se exactamente mis medidas.

gracias.

Från Rita 2013-06-26 00:53:16 FEATURED ÖVERSIKT

I had a great experience with JJsHouse. My dress was beautiful and all of their staff listened to my concerns and went above and beyond through the sales experience. Thank you!

Från Evelyn 2013-06-17 23:26:26 FEATURED ÖVERSIKT

You cannot beat the price - this dress is a great value! It is a beautiful dress - the fabric is good quality and the beadwork is detailed and lovely.Thank you very much!

Från Mariana Rozendo 2013-06-05 15:11:24 FEATURED ÖVERSIKT

Meninas, comprei meu vestido aqui na JJ's House e quero apenas dizer que é fantástico! Igual ao da foto, boa qualidade, enfim, o custo x benefício vale muito a pena. Além disso, a equipe de atendimento é muito eficiente e cordial. Os prazos foram cumpridos e estou simplesmente muito satisfeita! Recomendo a todos a compra neste site. Quem quiser ver meu vestido, envio fotos com todo o prazer (sei o quanto ver uma foto do vestido real ajuda na hora da decisão!). Meu e-mail: mariana_rozendo@hotmail.com

Från ANGELES 2012-04-14 14:25:57

quiero saber cuanto tarda en llegar a Cordoba;Argentina y si la espalda es con botones forrados como muestra la imagen..ademas cuales serian los gastos de envio.

Espero respuesta
Saludos

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765