Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat One-Shoulder Golvlång Chiffong Aftonklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter #017005592

Pris: SEK 1,370

Originalpriset: SEK 2,122  Sparer  SEK 752

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,370
4.7 (baserat på 30 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från María José Nicoletti 2016-06-12 03:08:55

Es el cumpleaños de 15 de mi hija, ella y yo usamos vestidos de JJHOUSE, hermosos!!!

Från rosa tota 2015-03-23 05:00:21 FEATURED ÖVERSIKT

I'm italian girl and i'm loyal customer. The quality of the dress are excellent.
I love jj's house <3

pic1.jpeg

Från Veronica Gonzalez 2012-11-09 19:49:13

Lo use en un ball militar y fue todo un exito, todo el mundo resalto lo hermoso que es el traje, vale mucho la pena y lo mejor es que el envio llego antes de lo esperado... Excelente servicio, lo recomiendo al 100%

pic1.jpg

Från Sarah.Barry 2016-05-10 05:00:15

Very happy with my purchase of this dress, was exactly as pictured

Från deliatorres1683 2015-09-29 07:15:40

I loved it a lot but I was so disappointed that the zipper jammed. :(

Från Sarah.Barry 2015-09-29 01:27:23

Dress was made perfectly and very happy with my purchase :)

Från Spazzo72 2015-04-15 06:46:03

Staff was amazing to deal with. Will answer any question n solve any issues promptly! Thank you jj's hose!!

Från Spazzo72 2015-04-15 06:46:03

Staff was amazing to deal with. Will answer any question n solve any issues promptly! Thank you jj's hose!!

Från katialiliane 2015-03-23 06:27:34

O vestido chegou, com atraso de 15 dias, mas chegou.
Veio bem embalado o que garantiu que ficasse bem protegido durante o trajeto.
Chegou na cor que selecionei e nas medidas que passei.
O vestido é bem feito, bem cortado e bem costurado e tão bonito quanto na descrição e na foto.

Agora é esperar a próxima festa para poder arrasar com ele.

Från caryne.hampton 2013-10-29 07:50:31 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is beautiful! I cannot wait to wear it to my sororities formal in November! It fits me well, it compliments my body well, I am so happy that I found this website!

 Visar 1 - 10 av 30 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 577 SEK 289 Sparer SEK 289
  • SEK 1,133 SEK 665 Sparer SEK 469
  • SEK 2,575 SEK 1,442 Sparer SEK 1,134
  • SEK 618 SEK 309 Sparer SEK 310
  • SEK 145 SEK 79 Sparer SEK 67
  • SEK 824 SEK 381 Sparer SEK 443
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 330 SEK 121 Sparer SEK 209
  • SEK 1,030 SEK 515 Sparer SEK 515