Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Watteau släp Chiffong Bröllopsklänning med Rufsar #002000573

Pris: SEK 1,741

Originalpriset: SEK 2,915  Sparer  SEK 1,175

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,741
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från fchmsg 2014-01-11 12:40:14 FEATURED ÖVERSIKT

Excelente!! El vestido es tal cual la imagen!!!! Muy buena comunicacion!! Muchas gracias!!!! Saludos

Från karen lissette 2012-08-07 13:37:53

los vestidos llevan los accesorios con los que ses le ve en las fotografias

Från Monika 2012-02-07 10:39:37

Hallo,

kann das Kleid auch ohne Watteau-Falte genäht werden und wie viel würde das extra kosten?

Danke!

Svar från JJsHouse 2012-02-07 22:57:50

Liebe Monika,

vielen Dank für Ihren Besuch bei JJsHouse.com.

Leider muss ich Ihnen mitteilen, dass wir solche grosse Änderung für das Kleid nicht anfertigen lassen können.

Wenn Sie weitere Fragen haben, bitte zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren.

Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag.

Från maria 2011-10-31 16:46:47

Hi, Could I get a picture of the back of this dress since the only one is covered by the veil?

Svar från JJsHouse 2011-10-31 19:12:00

Hi Maria,

Thank you very much for contacting us.

Please check the attachment for the pictures of the dress in ivory we have made. Hope these pictures will be helpful.

Could you kindly tell us do you have other requirements for this dress?

Do not hesitate to contact me if you have any questions for our items and service. Hope we will have your business soon.

Från Christine 2011-09-29 06:56:58

Hi,

Can I please have some more pictures of this dress?

Many Thanks x

Svar från JJsHouse 2011-09-30 02:19:51

Hi Christine,

Thank you for contacting us.

We are sorry but the pictures you asked for are not available now since it is a new arrival here. Hope you can understand. Could you tell us other questions you have on this dress?


If you have any other questions, please feel free to contact us.
 

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765