Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Knälång Satäng Brudtärneklänning med Skärpband Rosett/-er #007000917

Pris: SEK 927

Originalpriset: SEK 1,329  Sparer  SEK 402

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 927
4.7 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Liz 2012-12-26 00:59:50 FEATURED ÖVERSIKT

I GOT THIS DRESS FOR MY DAUGHTER, IT FITS HER PERFECT, JUST A LITTLE LONG, BUT IT IS NOT A PROBLEM, I AM SO PLEASED WITH THE QUALITY, WITH THE COLOR, WITH EVERYTHING,SHE LOVED IT.

Från Jenny 2012-12-24 23:46:34 FEATURED ÖVERSIKT

Das Kleid kam super schnell und passt wirklich perfekt! Auch die Farbe stimmt mit der aus der Werbung überein. Ich bin sehr zufrieden und kann es nur weiterempfehlen!

Svar från JJsHouse 2012-12-24 23:48:46

Från Heide 2012-12-23 22:28:43 FEATURED ÖVERSIKT

Ich habe das Kleid für meine Brautjungfern bestellt, passt ihr super, der Preis ist auch der Hammer, vielen Dank!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-23 22:30:15

Från Leila 2012-12-22 01:13:19 FEATURED ÖVERSIKT

this dress is suitable for this warm weather and the white and black match just reminded me of the most fashionable dress at my mum's age and if she is still alive, i thought she would think so, and the wedding is for my elder sister, she liked the dress very much, thank you guys

Från Kim 2011-09-20 16:47:02

Can I choose the top color of this dress or does it have to be white? Like can I make it all one color?

Svar från JJsHouse 2011-09-20 19:57:26

Hi Kim,

Thank you for contacting us.

Actually , you can write down the colors of the top and bottom part in special instructions column at the bottom of the checkout page. Then, we will know.

If you have any other questions,please feel free to contact us.

Från sarah tanner 2011-06-01 20:50:48

can i can a sample picture please with this dress the top to be white, the sash to be hunter green and the bottom skirt black. this is my wedding colors and im trying to find dresses that are flattering to my girls as well as a dress they can wear again. hope to hear from you soon. thanks

Svar från JJsHouse 2011-06-01 21:10:50

Från Cher 2011-05-24 09:38:16

what are the colors on the models' dress? (007000917)

Svar från JJsHouse 2011-05-24 23:52:33

Från Jen 2011-03-03 08:04:37

Do you get to choose the color of the bow around the waist?

Svar från JJsHouse 2011-03-03 08:50:13

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165