Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Älskling Golvlång Tyll Balklänning med Rufsar Beading Paljetter #018004898

Pris: SEK 1,638

Originalpriset: SEK 2,575  Sparer  SEK 938

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,638
4.9 (baserat på 46 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Ananda Wade 2016-10-20 19:18:06

prom2k16

Från _ameliax 2016-08-23 23:52:14

Perfect dress!

pic1.png

Från Julia.dieser 2016-06-11 11:40:01

This dress is stunning! Very high quality! I Love it!i

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Emma Woods 2016-03-31 23:43:50

Great quality at a reasonable price. Comfortable and fit as expected. Will purchase all my dresses from JJs!

Från Brie Miller 2016-03-21 19:54:05

I loved this dress! It was for my junior prom. It was comfortable and very pretty!

Från Rhiannon 2016-02-28 19:19:49

I wore this as my Year 12 Ball Dress, I loved it so much! It fit perfect and I loved how I could choose any colour for my dress, but I still suck with this beautiful purple. I am now buying my 4th dress from JJs House, and I 100% recommend it to all my friends and family! xxx

Från Ursula 2016-01-13 06:13:44 FEATURED ÖVERSIKT

My daughter absolutely loved her dress! It was for her 2014 spring formal. She received tons of compliments throughout the evening!

Från martaqad 2016-01-12 06:23:47

Un vestido increíble, buenísima calidad. Pedí la talla estándar y se ajusta perfectamente. No ha podido gustarme más!!! In LOVE!!!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Abigail Smith 2016-01-03 19:55:49

I absolutely loved my dress. It fit perfectly and made me feel like royalty. I was cautious about buying a dress online, but after reading the reviews, I knew I could trust JJ's House. My dress was shipped right on time with no damage. I give this site five stars!

Från jasmin.scherb 2015-05-24 11:14:58

Das Kleid ist wunderschön!

Ich habe es für meinen Maturaball bestellt und war einfach begeistert.
Es sah genau so aus wie auf den Fotos und passte (dank "Maßschneiderung") wie angegossen.

Kann ich nur weiterempfehlen!!!

pic1.jpegpic2.jpeg

 Visar 1 - 10 av 46 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 577 SEK 289 Sparer SEK 289
  • SEK 1,133 SEK 665 Sparer SEK 469
  • SEK 2,575 SEK 1,442 Sparer SEK 1,134
  • SEK 618 SEK 309 Sparer SEK 310
  • SEK 145 SEK 79 Sparer SEK 67
  • SEK 824 SEK 381 Sparer SEK 443
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 330 SEK 121 Sparer SEK 209
  • SEK 1,030 SEK 515 Sparer SEK 515