Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner
Slut

A-linjeformat Hjärtformad Chapel släp Taft Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002004542

Pris: SEK 2,338

Originalpriset: SEK 4,790  Sparer  SEK 2,452

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,338

recensioner: Skriv en Recension

Från sharekaday 2014-04-03 21:18:51

I received my dress a few days ago and it was absolutely beautiful, it was great quality I loved it

pic1.jpeg

Från Katya 2012-08-07 11:03:51

Hola, me interesa mucho adquirir este vestido, sin embargo tengo algo de temor ya que he escuchado que al hacer estos pedidos por internet, los vestidos llegan completamente diferente a lo que se muestra inicialmente. Que garantía tengo al respecto? con relación al escote, existe la posibilidad de hacer una pequeña variación? Gracias.

Från diana 2012-07-03 06:16:01

Hi

Can you please send me a couple of close up pictures of this dress?

Thanks
Diana

Från ALMA SANCHEZ 2012-06-24 14:40:52

este vestido tiene varilla en el interior? y el adorno q trae en el ttale lo incluye?

Från Daniela Sloane 2012-06-11 11:42:07

Has anyone ordered or know someone who has ordered Item ID #002004542? I'm really considering purchasing for my big day however: I'm a bit nervous.

Help!
Bride in Distress

Från Mary Jane 2012-03-22 10:01:12

hi please send a pic of this one thanks

Svar från JJsHouse 2012-03-23 06:01:55

Från solange 2011-12-05 11:37:13

HOLA ADORO ESTE VESTIDO, QUERIA CONSULTAR CUAL COLOR ES ESTE Y SI EL ADORNO DE LA ROSA VA O NO INCLUIDO? Y SE PUEDE SOLICTAR SIN LA COLA?
SALUDOS

Svar från JJsHouse 2011-12-05 23:30:09

Hola, buenos dias.

Este color sera blanco.

El adorno de rosa es accesorio no incluye en el pedido.

 Visar 0 - 0 av 0 artiklar 
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765