Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Satäng/Tyll Ärmlös Rund-urringning med Skärpband/Rosett/-er #010005900

Pris: SEK 752

Originalpriset: SEK 1,092  Sparer  SEK 340

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 103 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 752
5 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från gratneyese 2014-06-24 20:08:26

I was very please with my order the dress is very beautiful.

Från gratneyese 2014-06-24 20:06:08

I was very please with my order the dress is very beautiful.

Från Tonje Mari Engen 2013-06-23 13:46:57 FEATURED ÖVERSIKT

I am so impressed by the high quality to such a low price! Thank you so much! I'll be sure to come back for another custom made dress!

Från Lottie 2013-06-15 23:50:52 FEATURED ÖVERSIKT

C'est un cadeau d'anniversaire pour ma fille et ma fille l'adore vraiment.Elle ne s'empêche pas de la porter une fois nous recevons cette robe.vraiment mignon.Merci pour votre efforts.

Från Riva 2013-06-11 02:01:23 FEATURED ÖVERSIKT

At first I was unclear about the fabric used to make this dress, but your custom service patiently explained it to me, then I was clear about it. After I received the dress, I found it feels good, it must me very comfortable.

Från Wanda 2013-06-03 01:58:24 FEATURED ÖVERSIKT

i bought the dress in the color red, it is very beautiful. My daughter an I both loved this dress. she is very excited to wear it. dress arrived sooner than I thought. very good

Från Marina Gustafsson 2013-03-25 11:26:47 FEATURED ÖVERSIKT

Very nice dress for a little girl! I chose this ivory with silver bow, it is floor length, really nice!

Från jennifer 2012-11-01 03:39:43

hi is this dress full lenght to the floor

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165