Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Organzapåse/Charmeuse Ärmlös Rund-urringning med Broderad/Skärpband/Beading/Applikationer Spetsar #010005891

Pris: SEK 1,308

Originalpriset: SEK 2,060  Sparer  SEK 752

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 103 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,308
4.8 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Marieevec 2016-08-16 14:21:27

This was an excellent dress for my flower girl!
Excellent quality

pic1.jpeg

Från Socorro Duarte 2016-04-19 06:32:20

Recibi mi producto en tiempo y forma; muy lindo y de buena calidad.Muchas gracias.

Från raffaela 2015-09-03 04:57:59

Magnifique robe pour petite fille , seul problème la taille 8 ans ne correspond pas à du 8 ans (trop grand) je dois donc reprendre complètement la robe , il aurait fallu pour une petite fille de 9 ans une robe 6 ans mais ça aurait été trop court

Från carinecornac1 2015-04-07 11:37:10

Très jolie robe qui sera parfaite pour être demoiselle d honneur. La coupe est très bien et les finitions auusi.
Par contre attention si vous commandez de France vous devrez payer des droits de douane directement au transporteur (38 €) et hormis dans les CGV (rédigées en Anglais) cela n'est pas mentionné. Jecrenonce donc à commander ma robe sur ce site.

Från denisus3 2014-05-19 09:00:21

tutto ok

Från Natalievellam 2014-01-29 12:11:32

Absalutly stunning dress.I'm very happy with the quality everything is perfect.thank you

Från Ellen 2013-06-03 02:38:38 FEATURED ÖVERSIKT

hi, we received this dress. my daughter absolutely fell in love with this dress. The price was great. your service is great. the dress is great. thanks. i will come here again

Från Carrie 2013-05-29 02:56:27 FEATURED ÖVERSIKT

We love the embroidered part very much. It is kinda of classic style. Now I can totally trust this website and buy the other dresses from you. I believe you guys can make my big day special.

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 557 SEK 278 Sparer SEK 279
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 289 SEK 155 Sparer SEK 134
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 762 SEK 381 Sparer SEK 381
  • SEK 155 SEK 83 Sparer SEK 73
  • SEK 1,082 SEK 543 Sparer SEK 539
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 330 SEK 165 Sparer SEK 165
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 206
  • SEK 939 SEK 470 Sparer SEK 470
  • SEK 485 SEK 241 Sparer SEK 244
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 660 SEK 340 Sparer SEK 320
  • Fairytale stil Side Vik Invitation Cards  (114074216) 45
    SEK 31 SEK 18 Sparer SEK 14
  • SEK 495 SEK 330 Sparer SEK 165